Kalp Yarası Dizisinden Gelen Haberler Kötü! ATV Final Kararı Alabilir

ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinin final yapabileceği konuşuluyor.

ATV ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı Kalp Yarası dizisini final yapacağı iddia edildi.

Haziran ayından bu yana Pazartesi akşamları yayınlanan Kalp Yarası, geçtiğimiz günlerde 23. bölümü ile izleyici karşına çıktı.

Hikayesi ile milyonlarca insanı etkileyen Kalp Yarası, ilk bölümlerdeki gibi tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerini geçemiyor. Her hafta geçtikçe reytinglerde zayıflayan dizi için sadık izleyicisi paniğe kapıldı.

Düşen Reytingler Dizinin Sonu Olacak

Geçtiğimiz günlerde 23. bölümü ile ATV ekranında yayınlanan Kalp Yarası, AB ve ABC1 kategorisinde reytinglerinin bir hayli düştüğü gözlemlendi. Dizinin sadık izleyici kitlesi ise bu sonuçlara sosyal medyadan karşılık vererek dizinin final yapmaması için dil döktü. Dizi hayranları, Kalp Yarası senaristlerine seslenerek 'Lütfen final yapmayın' dedi.

Senaristler Diziyi Kurtarabilir

Tüm kişiler kategorisinde hala iyi gibi görünen dizisin kendini toparlaması senaristlerin eline kaldı. Birçok Kalp Yarası hayranının da fark ettiği ve dile getirdiği gibi Ayşe ve Ferit'in tekrardan eski günlerdeki gibi mutlu ve ilişkilerinin yolunda gitmesi dizinin kaderini olumlu etkileyecektir.

Ancak Kalp Yarası senaristleri dram ve gerginlik yaratmaktan hoşlanıyor olacak ki, dizinin 24. bölümünde Ayşe ve Ferit'in yine kavga ettiğini ve tansiyonun yükseldiğini göreceğiz.

Kaynak: televizyongazetesi.com - Üsküp Haber

Medya ve Magazin Haberleri

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu hayranlarına kötü haber! Yalı Çapkını için suç duyurusu
Sözcü TV'den ayrılan Fatih Portakal yeni adresinde başladı! Büyük sürpriz...
Medyada iddialı transfer! Habertürk'e veda eden Kübra Par'ın yeni adresi belli oldu
Şahan Gökbakar'dan Recep İvedik 7 için özür açıklaması
Fatih Portakal Sözcü TV'ye veda etti! Veda mesajındaki itirafı ise olay oldu