Herkes çok şaşırdı Masterchef'de şampiyon olan Serhat'ın hikayesi bambaşka çıktı! 

Masterchef fırtınalar estirdi ve program sonunda sonuçlandı. Masterchef 'te şampiyon ise Serhat oldu. Ortaya çıkan bilgiler herkesi şaşırtan türden oldu..

TV8'in en sevilen programından birisidir kuşkusuz  Masterchef ..  Masterchef  birincisi SERHAT hakkında bomba bilgiler çıktı. Serhat yarışmaya nasıl seçildi? NASIL BAŞARIILI OLDU? ÜNLÜ ŞEF HER ŞEYİ ANLATTI

Türkiye'de yayınlanan ve TV8 ekranında fırtınalar estirmekte olan Masterchef  yarışmasının şampiyonu Serhat'ın hikayesi  bambaşka çıktı! 

TV8 ekranında yayınlandığı günden bugüne fırtınalar estiren ve Geçtiğimiz pazar günü final yapan MasterChef'in bu yılki şampiyonu Serhat Doğramacı olarak büyük ödülün sahibi oldu . Serhat'ın Yarışmaya girdiği ilk gün "Basit bir şekilde birinci olacağım" sözleriyle dikkat Çektiği ortaya çıktı, Sözünü tuttu ve birinciliği göğüslemeyi başardı.

Bu zafer hakkında açıklamalarda bulunan yarışmanın şefi ise bomba etkisi yaratan sözler sarfetti. Bir televizyon programına katılan MasterChef Türkiye jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, finale kalan Barbaros ve Serhat'ın tabakları hakkında değerlendirmelerde bulundu.. 

OLAY İTİRAF !!! "BİR SAAT İÇİNDE ALIŞVERİŞ YAPIP YEMEK HAZIRLADI"

 Mehmet Şef, yarışmayı birinci olarak bitiren Serhat Doğramacı'nın MasterChef'e katılma hikayesini anlattı.. Yalçınkaya, o günü şu sözlerle herkese açıkladı..

"Biz içerde yemekteyiz diyerek o anlarla illgili şu bilgileri verdi Artık MasterChef çekimleri için son aşamalardayız. Kadro belirlenmiş durumda. O esnada İrem Bey'e telefon geldi. Dediler ki 'Burada bir çocuk var. Israrla kantinde burada oturuyor. Uzaktan gelmiş'. Biz de yarışmacıları seçtik." diyerek sürecin nasıl başladığını belirtti..

Ayrıca yarışmanın en gözde isimlerinden olan Ünlü şef, sözlerine; "Ancak pandemiden dolayı yarışmacıların belirlenen evlerde kalmaları gerekiyordu. Serhat'tan önce seçtiğimiz bir yarışmacı, evde kalamayacağını söyleyerek sözleşmeyi imzalamadı. O zaman da Serhat'ı çağırdık. Son bir saat kala marketten alışveriş yapıp yemek yaptı ve MasterChef'e seçildi" diyerek Serhat'ın gerçek hikayesini anlattı.. 

 MasterChef finalinde yarışan Barbaros ve Serhat'ın tabaklarını hakkında da açıklamalarda bulunan Mehmet Şef, "Şöyle bir şey var. Barbaros oradaki son finalde bizim gözümüze batan şey bir lezzet düşüklüğüydü. Görsel olarak da Serhat baya bir öndeydi. Her yemeğin kendine göre klas bir özelliği var. Bu adamlar zaten düz bir tabak getirmez. İkisi de şartları zorlayan yarışmacılar. Biz bir MasterChef ekolü yaratmak için yola çıktık. Şu an o çocuklar çok iyi yerlerde ve biz bununla gurur duyuyoruz" açıklamasında bulundu.... 

SERHAT YARIŞMA SONRASINDA LÜKS BİR ARACIN SAHİBİ OLDU 

Öte yandan fırtınalar estiren TV8 ekranındaki dev yarışma MasterChef 2020 birincisi Serhat Doğramacı, şampiyonluk başarısının yanı sıra lüks bir aracın da sahibi oldu. SERHAT'In önümüzdeki günlerde yep yeni programlarla fırtınalar estirmesi bekleniyor

Medya ve Magazin Haberleri

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu hayranlarına kötü haber! Yalı Çapkını için suç duyurusu
Sözcü TV'den ayrılan Fatih Portakal yeni adresinde başladı! Büyük sürpriz...
Medyada iddialı transfer! Habertürk'e veda eden Kübra Par'ın yeni adresi belli oldu
Şahan Gökbakar'dan Recep İvedik 7 için özür açıklaması
Fatih Portakal Sözcü TV'ye veda etti! Veda mesajındaki itirafı ise olay oldu