BİM market ne var ne yok zam yaptı! Güncel listeye bakan inanamıyor

Türkiye'nin en ucuz market zinciri olarak bilinen BİM'de ne var ne yok zam yağdırdı! Listeye gören inanamıyor .Daha dün ayçiçek yağına 10 TL zam yapan BİM'deki zamlar şaşırttı.

Türkiye'de tepeden tırnağa her şeye zam yağıyor. En ucuz marketler bile artık ucuz değil. Fiyatlara peş peşe gelen zamlar vatandaşı giderek zor duruma düşürüyor. İktidar kanadı ise dış güçler ve stokçuları suçluyor.. Bugün yine bir market zincirinden zam haberi geldi.

Milli Gazetesi'nin haberine göre, Kasım ayında Rekabet Kurumunun kestiği cezada 958 milyon TL ceza alan BİM zincir market vatandaşı zam yağmuruna tuttu. Daha dün ayçiçek yağına 10 TL zam yaparak Sole marka ayçiçek yağını 100 TL'den satan BİM, A'dan Z'ye tüm ürünlere zam yaptı.

BİM marketler zincirinden alışveriş yaparken fiyat etiketlerinin değiştiğini gören bir sosyal medya kullanıcısı da o anları görüntüledi. Kullanıcının paylaştığı görsellere göre 250 gram tereyağın fiyatı 18.90'dan 29.90'a, 600 gram beyaz peyinirin fiyatı ise 34.50'de 50.75'e yükseldi.

Tereyağdan peynire, yoğurttan ayrana, sucuktan salama kadar zam yapan BİM'in yeni fiyatları şu şekilde:

Güncel Haberleri

İyi Parti'de istifalar sürüyor. Bir isim daha bıraktı
Dibine ekleyin, açmayan çiçeklerin bile açmasını sağlıyor ve çiçeklerin daha hızlı uzamasını sağlıyor…
Diyarbakır'da kadın muhtar adayı Fatima Kantar çalışmalarıyla dikkat çekiyor
Başvurmayan emekli hakkını kaybedecek! Ek ödeme 15 bin TL oldu
İzmirliler, İzmir Haberleri için İzmir Olay'ı takip ediyor