ATV dizisinde neler oluyor? Ben Bu Cihana Sığmazam'dan peş peşe 2 ayrılık

Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi flaş bir ayrılık haberiyle gündeme geldi. Dizinin kadrosundan 2 isim peş peşe ayrıldı.

ATV ekranlarında yayınşanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan bir dizi. Dizi kısa sürede sadece Türkiye'de değil yurt dışında da büyük izlenirlik elde etti.

EDHO FAKTÖRÜ

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi final yaptıktan sonra yerine yeni dizi anlaşması yapılmıştı. Yapılan anlaşma sonrasında ise ATV ekranlarında Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayına başladı.

Dizi gelecek sezonda da ekranda olacak. Bu gelişme seyirciler için iyi haber.

Geçtiğimiz günlerde Oktay Kaynarca'nın diziye veda edeceği öne sürülmüş ancak bu iddialar doğru çıkmamıştı. Bugün ise medya sitelerinde flaş bir gelişme haber olarak yer aldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı haberde Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden 2 oyuncunun ayrıldığı bilgisi paylaşıldı.

Ben Bu Cihana Sığmazam nefes kesen hikâyesiyle salı akşamları seyirciyi ekran başına topluyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yine heyecanlı bölümlere sahne olacak. Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil’i (Firuze) buluşturan dizide iki flaş ayrılık yaşanacak.

Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin Sabit’i Hüseyin Soysalan ile Asım Kaptan’ı Mirza Bahattin Doğan ekibe ilerleyen bölümlerde veda edecek.

Kaynaklar: ATV - Birsen Altuntaş - Derleme:: Üsküp Haber

Ben Bu Cihana Sığmazam, Güzel Adamlar Medya imzalı, ilk bölümü 20 Eylül 2022 tarihinde yayımlanan aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisi. Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil yer almaktadır.

Medya ve Magazin Haberleri

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu hayranlarına kötü haber! Yalı Çapkını için suç duyurusu
Sözcü TV'den ayrılan Fatih Portakal yeni adresinde başladı! Büyük sürpriz...
Medyada iddialı transfer! Habertürk'e veda eden Kübra Par'ın yeni adresi belli oldu
Şahan Gökbakar'dan Recep İvedik 7 için özür açıklaması
Fatih Portakal Sözcü TV'ye veda etti! Veda mesajındaki itirafı ise olay oldu