Acun'dan büyük bomba.. Kurtlar Vadisi Dizisi Exxen’de mi yayınlanacak? İlk açıklama

Acun Ilıcalı o isimle göründü, akıllara Kurtlar Vadisi geldi. Acun Ilıcalı yeni platformu Exxen için pek çok transfer yaptı. Ilıcalı o ünlü isim ile buluştu, peki iddialara ne yanıt verdi?

Acun Ilıcalı’nın yeni girişimi Exxen ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Ocak ayında yayına girmeye hazırlanan platform Exxen, Netflix’e rakip olacak. Dijital platdorm yakın zamanda yaptığı bomba transferlerle ilgili gündemden düşmeyen haberlerle karşımıza çıkarken yeni bir iddia geldi.

Ilıcalı’nın yepyeni kadro ile Sihirli Annem’i yeniden çekeceği haberinin ardından yıllarca televizyonda izleyiciyi soluksuz bırakan dizi Kurtlar Vadisi’nin de yeni bölümlerle platformda olacağı dedikodusu dolaşmaya başladı.

Necati Şaşmaz ile görüşme yaptı

Yeni platform içeriklerine Kurtlar Vadisi’ni de yeni bölümlerle getireceği iddia edilen Acun Ilıcalı, yine iddialara göre dizinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz ile buluştu. Bebek Abbas adlı mekânda bir araya gelen ikilinin exxen hakkında konuştuğu öğrenildi.

Düşünülene göre Exxen’in kurucusu Acun Ilıcalı, Kurtlar Vadisini yeniden çekmek için Necati Şaşmaz ile buluştu. İkna çabaları ile Şaşmaz ile bir araya geldiği düşünülen Ilıcalı, EDHO, Ramo, Çukur, Uyanış Büyük Selçuklu gibi dizileri de Exxen’e kaydırmayı planlamakta. Türk halkını okuma ve televizyonculuk konusunda dahi kabul edilen Ilıcalı’nın Kurtlar Vadisini yeniden çekeceği iddiaları ise diziyi seven izleyicileri heyecanlandırdı.

“Memati tekrar gelsin”

Kurtlar Vadisi dizisini tekrar çekme iddialarıyla gündeme gelen Exxen platformu ve kurucusu Acun Ilıcalı’ya kurtlar vadisi hayranları mesajlar yağdırdı. Diziyi sevenler eski kadroda bulunan Memati rolünü canlandıran Gürkan Uygun’u aynı rolde tekrar görmeyi isteyeceklerini dile getirdi.

Ilıcalı’dan iddialara yanıt geldi

Necati Şaşmaz ile görüştüğü öğrenilen Acun Ilıcalı, Kurtlar Vadisinin yeni bölümlerinin Exxen’de yayınlanacağı ihtimali ile ilgili olumsuz olmasa da yanıt verdi. Ilıcalı iddialar karşısında şimdilik böyle bir şey yok dedi.

 

Medya ve Magazin Haberleri

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu hayranlarına kötü haber! Yalı Çapkını için suç duyurusu
Sözcü TV'den ayrılan Fatih Portakal yeni adresinde başladı! Büyük sürpriz...
Medyada iddialı transfer! Habertürk'e veda eden Kübra Par'ın yeni adresi belli oldu
Şahan Gökbakar'dan Recep İvedik 7 için özür açıklaması
Fatih Portakal Sözcü TV'ye veda etti! Veda mesajındaki itirafı ise olay oldu