Yılmaz Özdil Çılgına Döndü Ahmet Hakan'ın Sinirleri Zıplatan Sözlerine Yanıt verdi

Yılmaz Özdil Çılgına Döndü Ahmet Hakan'ın Sinirleri Zıplatan Sözlerine Yanıt verdi

Sözcü gazetesinin en çok okunan yazarlarından olan Yılmaz Özdil Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ile polemiğe girdi. Verdiği cevap sosyal medyayı yıktı geçirdi..

Yılmaz Özdil özellikle iktidara yakın medyacılar tarafından hedef gösterilen bir isim. Bugün Yılmaz Özdil yine Türkiye gündeminde..

Bir zamanların Amiral gemisi olarak gösterilen ancak trajı günden günde eriyen Hürriyet gazetesinin Genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan Yılmaz Özdil'i hedef aldı.

Ahmet Hakan son dönemde iktidara yakınlığıyla bilinen bir isim. Gazetesi ise bir dönemin en objektif gazetelerinden biriyken şimdinin iktidara yakın gazetelerinden biri gibi hareket ediyor.

Ahmet Hakan'da haliyle bu yayınlardan dolayı çok eleştiriliyor..

Ancak son yaptığı polemik Yılmaz Özdil'in sinirlerini zıplattı. Gün boyu manşetlerden düşmeyen ikiliye Yılmaz Özdil Sözcü gazetesindeki köşesinde nasıl bir yanıt verecek merak ediliyordu.

Ancak Yılmaz Özdil yanıtını Gazeteden değil sosyal medya üzerinden verdi. Yaptığı paylaşım kısa sürede Türkiye gündemine otururken çok çarpıcı bir kavganın fitili ateşlendi.

Ahmet Hakan nasıl bir yanıt verecek bilinmez ama Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in vermiş olduğu yanıt Türkiye gündemine oturacak türden olmuş durumda..

Peki Yılmaz Özdil ne dedi?

İsterseniz bu konuyu Yılmaz Özdil'in sosyal medya paylaşımındaki ifadelerle noktalayalım. İşte Yılmaz Özdil'in sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu o paylaşıma dair ifadeler..

"Her hıyarım diyene tuz yetiştiremeyiz, medyada benimle polemiğe girerek okunma oranını arttırmak isteyen mutant yalakalar, önce Darüşşafaka’ya bağışta bulunmak zorunda, bağış yapıp dekontu gönderin, düşünürüz, bedavaya muhatap olmak yok."

291799-670x170.jpg

Ahmet Hakan'ın Yılmaz Özdil'in bu paylaşımına nasıl yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu. herkes şimdi Ahmet Hakan'dan cevaba kilitlenmiş durumda