Yapıldığında Uzun süre kalıcı oluyor püf noktasıyla Yoğun Göz Makyajı

Yapıldığında Uzun süre kalıcı oluyor püf noktasıyla Yoğun Göz Makyajı

Makyaj şu günlerde maske takmamız nedeniyle geri planda kalan bir şey. Ama en azından göz makyajı yaparak güzelliğimizi korumaya çalışıyoruz. Şimdi sizlere yoğun bir göz makyajı tarifi vereceğiz.

Güzelliğinize güzellik katacak bir makyaj önerimiz var.. Yoğun göz makyajı nasıl yapılır? Ayrıntılı bir şekilde sizlere anlatacağız.. İşte Çok şaşıracağınız ayrıntılar...

Yoğun Göz Makyajı

2020 yılı çoğumuz için stresli ve kötü geçti. Bu süreçte kendimizi daha iyi hissetmek için makyaj gibi alternatiflere yöneldik. Artık maske hayatımızın bir parçası haline gelmiş bulunmakta. Bu sebepten ki gözler daha çok ön plana çıkmaktadır. Yoğun şekilde fondöten ve ruj devrimi şu süreçte maalesef biraz geride kaldı

. Cildimizden ziyade gölerin ön planda olduğu makyajlar trend oldu. Peki, yoğun göz makyajı nasıl yapılır gelin hep birlikte inceleyelim.

Gözleri öne çıkaran ilk unsur kirpiklerdir değil mi? Her kirpik birbirinden farklı olduğu için rimel tercihini doğru yapmakta fayda var.

Örneğin; kirpikleriniz seyrekse daha yoğun içerikli rimeller tercihleriniz arasında yer almalıdır. Kirpikleriniz eğer gür şekildeyse hafiften renk pigmenti veren rimelleri tercih etmelisiniz ki kirpikleri güzelleştireyim derken daha da kötü görünüm elde etmeyeli. Bir diğer unsur içe göz içine kalem çekmektir.

Burada tercihinize sürdüğünüz far rengine uyumlu beyaz ya da siyah kalem tercih edebilirsiniz. Beyaz kalem küçük gözleri daha çok ön plana çıkarır. Far kullanımında ise mevsim kış olduğu için daha hafif ve mat renkler tercih edilmektedir. İşte bu kadar sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

İlgili Haberler