Vodafone hat sahipleri dikkat! 31 Mayıs'a kadar süreniz var yapana 30 TL Ödeniyor

Vodafone hat sahipleri dikkat! 31 Mayıs'a kadar süreniz var yapana 30 TL Ödeniyor

Türkiye'de Vodafone hat sahipleri için özel fırsat ve kampanyalar açıklandı

Türkiye'de Vodafone hat sahipleri için özel fırsat ve kampanyalar peş peşe duyuyuruldu. Mobil operatör şirketi tarafından gelen açıklamalar da hat sahiplerinin Google Play'de harcama yapması durumunda kurum tarafından 30 TL ödül verileceği duyuruldu.

Her ay telefon operatör şirketleri yeni kampanyalarını duyurmaya devam ederken bu süreçte de Vodafone tarafından yeni fırsatlar da açıklandu. Buna göre Vodafone hat sahiplerinin 31 Mayıs tarihlerine kadar yapacakları bu alışveriş sonrasında ise 30 TL ödül verileceği duyuruldu.

KAMPANYA HAKKINDAKİ DETAYLAR DA PAYLAŞILDI

Vodafone resmi internet sitesinde yapılan açıklama şöyle oldu;

  • Kampanya 31.05.2023 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanya süresi içerisinde, Vodafone Mobil Ödeme ile Google Play Store üzerinden yapılacak PUBG Mobile, PUBG New State, Zynga, Zula, Supercell (Clash of Clans, Brawl Stars, Clash Royale, vb.), Riot Games, Tavla Stars, Garena, Gardenscapes, Homescape, Candy Crush, Mobile Legends, Masomo (Kafa Topu, Basketball Arena) oyunlarındaki harcamalarda 30 TL'ye varan fatura indirimi kazanılacaktır.
  • Kampanyaya sadece Google Play Store, Midas Buy, Riot Games ve Zula platformlarında yapılan harcamalar dahildir.
  • Kampanyadan faydalanabilmek için kampanya dönemi içerisinde KATIL OYUN yazıp 2020’ye gönderilmesi gerekir. KATIL OYUN yazıp 2020’ye SMS göndermeyen kullanıcılar kampanyadan faydalanamayacaktır.
  • Bir kişi kampanya süresince en fazla 30 TL kazanabilir. 30 TL'ye kadar olan harcamalarda harcama tutarı, 30 TL ve üzeri harcamalarda ise 30 TL fatura indirimi kazanılabilir.
  • Kazanılan ödül aynı gün içerisinde faturaya yansıtılacaktır. Fatura kesim tarihine göre indirim tutarı bir sonraki faturaya yansıyabilir.
  • Bir müşteri bir ay içerisinde tüm Mobil Ödeme kampanyalarından toplam en fazla 100 TL indirim kazanabilir
  • Vodafone Mobil Ödeme kullanımlarında üyelik hizmet ücreti 3 aylık periyotlarla tahsil edilir. 3 aylık üyelik hizmet ücreti 1 Mayıs 2023 itibariyle 14,99 TL olarak güncellenecektir.
  • 3 aylık süreler Ocak-Şubat-Mart, Nisan-Mayıs-Haziran, Temmuz-Ağustos-Eylül ve Ekim-Kasım-Aralık olarak tanımlanmıştır.

vodafone-eba-uzaktan-egitim-6gb-internet.png

  • İçinde bulunan 3 aylık sürede mobil ödeme işlemi yapılmaması durumunda üyelik hizmet ücreti alınmayacaktır.
  • Kampanya dönemi içerisinde verilen siparişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali, geri gönderim, vb.) olması durumunda kampanyadan faydalanılamayacaktır.
  • Vodafone Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve/veya değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Vodafone Mobil Ödeme ile Google Play Store'da PUBG Mobile, PUBG New State, Zynga, Zula, Supercell (Clash of Clans, Brawl Stars, Clash Royale, vb.), Riot Games, Tavla Stars Garena, Gardenscapes, Homescape, Candy Crush, Mobile Legends, Masomo (Kafa Topu, Basketball Arena) oyunlarında yapacağınız harcamalarınızın faturanıza veya TL bakiyenize iade edilmek üzere 30 TL'sini geri kazanın!

Kampanyadan faydalanabilmek için KATIL OYUN yazıp 2020’ye göndermeyi unutmayın.