Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'den sevenlerini üzen haber ilk açıklama eşinden geldi

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'den sevenlerini üzen haber ilk açıklama eşinden geldi

Sevilen türkücü Mahmut Tuncer'den sevenlerini üzen kötü haber. Konuyla ilgili olarak ilk açıklamayı eşi yaptı.

Uzun yıllar Kanal7 Ekranlarında sunmuş olduğu  programla adını Türkiye'ye duyuran ve türküleri milyonlarca kişi tarafından dinlenen Mahmut Tuncer'den sevenlerini üzen haber.

Mahmut TUNCER hastaneye kaldırıldı. Eşi nazar değdi açıklamasında bulunarak son durumu hakkında bilgi verdi.

Gelen son dakika bilgisine göre : Ünlü Türkücü Mahmut Tuncer hastaneye kaldırıldı. 

Akşam saatlerinde magazin sitelerinde yer alan habere göre Ünlü türkücü Mahmut Tuncer sevenlerini çok korkuttu. Mahmut Tuncer, dün gece yüksek tansiyon şikayetiyle yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Ünlü Türkücü Mahmut Tuncer’in eşi Işıl Tuncer, ünlü türkücünün sağlık durumuyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

OMUZ AĞRISI ÇEKMİŞ

59 yaşındaki ünlü türkücü Mahmut Tuncer, önceki akşam saatlerinde omuz ağrısı nedeniyle Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede Yapılan kontrol ve tedavinin ardından evine dönen Mahmut Tuncer gece ise tansiyonu aniden fırlayınca eşi Işıl Tuncer tarafından yeniden hastaneye kaldırıldı. 

SEVİNDİREN HABER GELDİ.


Sabaha kadar hastanede kalan ünlü sanatçı Mahmut Tuncer taburcu edildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mahmut Tuncer'in eşi Işıl Tuncer doktorların eşinin kalbinde kalınlaşma tespit ettiğini belirtti ve “Gerçekten nazar değdi. Şimdi tedavi sürecimiz başlayacak. İnşallah her şey çok iyi ilerleyecek” açıklamasında bulunarak sevenlerinden dua istedi.

Sevilen Sanatçımız Mahmut Tuncer'e Üsküp Haber olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..