Türkiye Gündemi Sallandı Soylu İstifasına İlişkin Gerçeği Sözcü Araştırdı ve Detay çıktı...

Türkiye Gündemi Sallandı Soylu İstifasına İlişkin Gerçeği Sözcü Araştırdı ve Detay çıktı...

Son bir iki gündür Sedat Peker'in iddiaları üzerine Süleyman Soylu istifa etti haberleri dolaşıyordu gerçek ortaya çıktı.

Bazı basın yayın organlarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa etti haberleri dolaşıyordu. İlk olarak AK PARTİ yönetiminden Hamza Dağ yaptığı açıklamada iddiaların doğru olmadığını belirterek sosyal medyadan tepki gösterdi.

Muhalefetin istifaya davet ettiği Süleyman Soylu hakkında istifa haberleri dolaşırken muhalefete yakınlığıyla bilinen Sözcü gazetesi iddiaları araştırdı ve gerçek ortaya çıktı.

İSTİFA ETTİ HABERLERİNİ YAYAN KİM?

Bir dönem Adalet ve Kalkınma Partisi içerisinde bulunmuş eski vekillerden Feyzi İşbaşaran, gece yarısı yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla, son günlerde bazı ciddi iddialar ile gündemde olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa ettiğine dair kulis bilgisi olduğunu ileri öne sürmüştü. Bunun üzerine çok sayıda haber sitesi bu iddiayı haberleştirdi.

Ancak SÖZCÜ'nün ulaştığı bakanlık yetkilileri ise istifa bilgisinin doğru olmadığını belirttiler. Konuyla ilgili Bakan Soylu'nun da bir açıklama yapması bekleniyor..