TRT1 Ekranlarının Fenomen Dizisi Finale Koşuyor İzleyicileri Üzen Karar Resmen Geldi

TRT1 Ekranlarının Fenomen Dizisi Finale Koşuyor İzleyicileri Üzen Karar Resmen Geldi

TRT1 Ekranlarında yayınlanan bir çok TV Dizisi son zamanlarda en çok dikkat çeken diziler arasında yer alıyor. Ancak fenomen bir dizisine final kararı alındı. İşte ayrıntılar

TRT1 Ekranlarında Yayınlanan çok sayıda dizi günümüzde reyting rekorları kırıyor. Şimdilerde ekranlarda ve sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında Masumlar Apartmanı dizisi geliyor. Dizi ekran yolculuğunu tüm hızıyla sürdürüyor.

Korkmayın Masumlar Apartmanı final yapmayacak.

Ancak TRT1 Ekranlarında yayınlanan sıcacık bir aile dizisi için final kararı alındı. Alınan karar izleyicileri çok üzdü. Genelde TRT ekranlarında yayınlanan diziler yıllar geçse bile ilgiyle izlenen diziler oluyor.

Örneğin Şaşı Felek Çıkmazı adlı dizi veya Kuruntu Ailesi dizisi. Uzaylı Zekiye dizisi. Tüm bu diziler üzerinden onlarca yıl geçmesine rağmen internette rekor kıran diziler. İşte en az bu diziler kadar harika olan bir dizi için final kararı alındı.

Gelen son dakika haberine göre ekranlarda fırtınalar estiren “Tövbeler Olsun”, yirmi yedinci bölümüyle ekranlara gelecek. Gelen kötü habere göre efsane Dizinin 32. bölümü ile final yapacağı açıklandı.. Reytingleri son haftalarda düşüş yaşamakta olan efsane dizinin 28. bölümünde ise Seda Türkmen’in rol gereği ayrılacağı da gelen bilgiler arasında..

Tövbeler olsun dizisi ekranda 5 bölüm daha yayınlanacak ve ardından final yaparak ekran yolcuğuna veda edecek. Gelen bu kötü haber çok sayıda izleyiciyi üzdü..