Süleyman Soylu Suskunluğunu Bozdu Sedat Peker'in Özışık videosu sonrası her şeyi açıkladı

Süleyman Soylu Suskunluğunu Bozdu Sedat Peker'in Özışık videosu sonrası her şeyi açıkladı

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Suskunluğunu Süper Haber TV'ye bozdu. Sedat Peker'in Hadi Özışık videosu sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 15 gündür Türkiye gündemini meşgul eden Sedat Peker dün akşam yayınladığı görüşme kaydıyla Türkiye gündemini alt üst etmeyi başardı.

Yayınladığı videoda gazeteci Hadi Özışık ile olan görüşmesi yer alıyordu. Muhalefetin ve sosyal medyanın gündeminden düşmeyen o video sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ne yapacak herkes merak ediyordu.

Soylu ilk olarak bahsi geçen gazeteci kardeşler için suç duyurusunda bulundu. Daha sonrada suskunluğunu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Süper Haber Adlı internet sitesine bozdu.

Soylu bomba etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu. İşte Süleyman Soylu'nun gündeme oturacak açıklamalarına ilişkin o detaylar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in yayınladığı son videoları izlediğini ve  büyük şok yaşadığını dile getirdi.

SüperHaber'den Cengiz Er'in haberine göre; Soylu, Hadi Özışık ile Süleyman Özışık kardeşleri tanıdığını belirterek, "Yıllardır birlikte teşrik-i mesaide bulunduğumuz arkadaşlar bunlar, şaşkınım." dedi.
 
"ÖZIŞIK İLE GÖRÜŞMEDİM!"
Sedat Peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen İçişleri Bakanı, SuperHaber'e yaptığı açıklamada, kendisi ile gerçekleştirildiği öne sürülen "arabuluculuk" ziyaretinin hiç yaşanmadığını vurguladı.

Soylu iddiaya ilişkin, "Süleyman Özışık ile en son geçen yıl haziran ayında görüştüm, yakın zamanda Süleyman Özışık ile temasımız olmadı." ifadelerini kullandı.

Kendisine bir kumpas kurulduğunu da söyleyen Soylu sözlerine şöyle devam etti;

"Yakından tanıdığımız arkadaşlar ismimizi kullanarak bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgah kurdular. Yarın sabah Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım."
 
"KEŞKE BUGÜNLERİ GÖRMESEYDİM"
Yaşananlar nedeniyle oldukça üzgün olduğu gözlenen Soylu, SuperHaber'e yaptığı açıklamaları, "PKK ille terör örgütleri ve çeteler ile bu kadar mücadele veriyoruz, keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim." sözleriyle bitirdi.

HADİ ÖZIŞIK ÖZÜR DİLEDİ

Öte yandan Süleyman Soylu'nun bu açıklamalarından sonra gazeteci Hadi Özışık kendisi ve Sedat Peker ile olan görüşme kayıtlarının sosyal medyaya düşmesinin ardından Süleyman Soylu ve toplumdan özür diledi.

Soylu'nun şikayetçi olduğu Özışık kardeşlerin nasıl bir savunma yapacağı merak konusu oldu.

PEKER 6.VİDEOYU NE ZAMAN YAYINLAYACAK?

Yayınladığı videolarla yaklaşık 20 milyonu geçen izlenme elde Eden Sedat Peker'in yeni videosunu ne zaman yayınlayacağı merak ediliyor