Masterchef'in Somer Şefi ile Danla Biliç arasında Neler yaşandı? Herkes görünce şaşırdı..

Masterchef'in Somer Şefi ile Danla Biliç arasında Neler yaşandı? Herkes görünce şaşırdı..

TV8 Ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Masterchef yarışmasının

Başladığı günden itibaren fırtınalar estiren ve geçtiğimiz zamanlarda final yolculuğunu tamamlayan masterchef yarışmasının şefleri ve yarışmacıları Türkiye gündeminde yer almaya devam ediyor.

masterchef yarışmasında En çok izlenen ve sevilen isimlerden birisi kuşkusuz Somer şef.. Yani Somer Sivrioğlu..

Sempatikliği ve doğallığı nedeniyle onu çok sevdi.

Şimdiye kadar hakkında binlerce haber yapılmış durumda..

masterchef Somer Sivrioğlu ülke gündemine yine oturmayı başardı. Ama bu kez çok daha farklı.. Nedeni ise ünlü fenomen Danla Biliç'in yayınına çıktı ortalığı yıktı.

Danla kendi alanında çok izlenen isim Somer Şef ise ekranların reyting canavarı olunca bugün sosyal medya adeta yıkıldı.. 

Konuyla ilgili ise Halk TV bir haber yayınlamış.. İşte Halk TV'de yer alan o haberin detayları...

İnternetin fenomen ismi ve Youtube dünyasının sevilen ismi Danla Biliç, geçtiğimiz hafta konuk olarak Somer Şef’i yayınına çağırdı. Somer Şef’le beraber imam bayıldı yapan Danla Biliç’in tuhaf anları, izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı ve izleyen bir daha izledi..


İki reyting canavarının yer almış olduğu O sahneleri izleyenler sosyal medya da paylaşım üstüne paylaşım yaptılar. Danla Biliç’in soyma bıçağının ne olduğunu başta anlayamaması ise herkesi adeta şaşkına çevirdi..

Somer Şef’in Danla Biliç’in Youtube programına katıldığını duyanlar, videoyu izlemek için arama motorlarının altını üstüne getirdi ve herkes akın akın o yayını aradı... 

Bilindiği gibi Son zamanların en başarılı fenomenlerinden birisi olan Danla Biliç, bu yayınla beraber tüm dikkatleri üzerine çekmeyi yine başardı. TV8 ekranlarının reyting canavarı Somer Şef’in sözlerinin sosyal medya gündemini ayağa kaldırmasının yanı sıra kullanıcılar Danla Biliç’in yemek performansı hakkında birçok değerlendirmede bulununca Türkiye'nin en çok izlediği bir yayın haline geldi. Dana Biliç bu yayın sonrasında ise adeta abone patlaması yaşadı.

Şimdi herkes merak ediyor Somer Şef ? Danla Biliç'ten bu yayın karşılığında acaba para aldı mı?

Almadıysa neden bu yayına çıktı..

Çünkü bu yayına çıkmasının ardından Danla Rekoruna rekor kattı...

Somer Şef iddialar için ne yanıt  verecek herkes merak ediyor?