Makedonya Posta Servisi isyan ettirdi!

Makedonya Posta Servisi isyan ettirdi!

Günümüz teknoloji çağı olmasina rağmen Makedonya Posta servisi ne yazık ki günümüze ayak uydurmakta güçlük çekiyor.

Üsküp Haber yetkilisi Sadık Şimşek evlerine gelen posta bildirimi üzerine Üsküp tren istasyonu üzerindeki ki Posta servisine arkadaşıyla birlikte giderek kendilerine bir posta bırakıldığıni bunu teslim almaları gerektiğini belirtti. Bunun üzerine yetkili kendilerine bırakan notu talep etti


Posta ekibi tarafından bırakılan notu Şimşek'in arkadaşı teslim etti. Yetkili ise bu notta dosya numarası gibi bilgilerin olmadığını ifade ederek herhangi bir arama yapamayacaklarını belirttiler.

Bunun üzerine ad ve soyadla arama yapılmasînı istediysek de başarıli olamadik diyen Üskup Haber yetkilisi Sadık Şimşek paketleme servisine gittiğimizde ise onlarda da herhangi bir işlem yapîlamayacağini gördük şimdi bu gelen belge önemli bir belgeyse bizim mağduriyetimizi kim giderecek diyerek sitem etti.

Şimşek devamında not bırakırken dosya numarası yazmayan görevliye mi kızayım yoksa isim soyisim den günümüz teknoloji çağında arama yapamayan Posta alt yapısına mı kızayım bunada yetkililer karar versin diyerek tepkisini dile getirdi.