Kırmızı Odanın Başrol oyuncusu Binnur Kaya bilinmeyen gerçeği itiraf etti!

Kırmızı Odanın Başrol oyuncusu Binnur Kaya bilinmeyen gerçeği itiraf etti!

Yayın hayatına başladığı günden itibaren fırtınalar estiren Kırmızı Oda Dizisinin başrol oyuncusu Binnur Kaya açıklamasıyla gündemi sarstı...

Kuzey Makedonya bilindiği gibi Türk dizilerini dikkatle izleyen bir topluma sahip. Ülkemizde bir çok dizi gibi Kırmızı Oda dizisi de ilgiyle izleniyor.

Kırmızı oda dizisinin Başrol oyuncusu Binnur Kaya'nın bugün Türkiye medyasında haber olan açıklaması gündem oldu. Siz okurlarımız için medyada yayınlanan o habere yer vermek istedik:

Binnur Kaya rolüyle ilgili bomba bir itirafta bulundu...

Avrupa Yakası Dizisinde dilber hala karakteriyle hafızalarımıza kazınan Binnur Kaya rolü hakkındaki açıklamasıyla adeta herkesi şaşırttı ve bakın neler söyledi:

Kırmızı Oda projesine şifa niyeti ile izleyici kitlesine buluşturduklarının özellikle altını çizen ve dizide hastalarıyla kurduğu bağ ve etkili iletişimiyle izleyen herkesi kendisine hayran bıraktıran Binnur Kaya, komedi haricinde bir karakteri üstlenmenin kendisi adına çok farklı bir deneyim olduğunu itiraf etti.

Ayrıca Kırmızı Oda dizisinin başrol oyuncusu Binnur Kaya her ne kadar karakterleri oynamanın zor olduğunu düşünse de zevkli bir yolculuk olduğunu da vurgulayıp, Yolda dikenler yok mu; var tabii. Mesela bir oyuncuyu gördüğü, benimsediği halin dışında görmek istemeyen seyirciler olabilir. Beğenip beğenmemek ayrı bir konu. Sonuçta yol seninse, yolculuğun tadı da başka" yorumunda bulunarak açıklamalarını sürdürdü.

Binnur Kaya'nın gündem olan itirafları Episode Dergisi tarafından yayınlandı..