Kırmızı Oda dizisine rakip olacak hatta final yaptıracak denilen dizi için final kararı geldi

Kırmızı Oda dizisine rakip olacak hatta final yaptıracak denilen dizi için final kararı geldi

Yayınlandığı günden itibaren Kırmızı oda dizisine rakip olacağını söylüyorlardı. Final yapan o dizi oldu. İşte Dizi dünyasından gelen son gelişmenin ayrıntıları..

TV8 ekranında yayınlandığı günden itibaren fırtınalar estiren Kırmızı Oda dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Rakip tanımayan bu dizi çok sayıda diziye final yaptırdı.

Geçtiğimiz haftalarda ise yeni bir dizi yayına başlamıştı. Ve bu dizi seyirciyle buluşmuştu. Yayınlanan DİZİ TV Ekranlarında değil dijital ortamda dolaşıma girmişti.

Yeni kurulan GAİN adlı video film platformunda yayına başlayan Terapist dizisinden bahsediyoruz.

Dizi yaklaşık 10'ar dakikalık bölümlerden oluşuyor.

Açıkçası basında Kırmızı Oda'ya rakip olacak haberleri dolaşıma girince merak edip izlemeye başlamıştım. Daha 7 bölüm ancak yayınlanan bu dizi final yaptı.

Dizi değil aslında dizicik...

Dediğim gibi 10 ar dakikalık bölümlerden oluşuyor toplasanız Kırmızı Oda dizisinin 1 bölümü kadar etmiyor.

Haftalardır ekranda fırtınalar estiren Kırmızı Oda dizisine nasıl rakip olacak anlamış değilim.

Üstelik bu haberleri irili ufaklı siteler değil koca koca gazete siteleri haber yapmıştı.. Neyse Kırmızı Oda dizisine final yaptırması beklenen dizicik kendi final yaptı.

Aslına bakarsanız ben oyuncu kadrosunu ve konusu çok sevmiştim.

Devam etmesini isterdim.

Devam etmemesi beni gerçekten şaşırttı. Yada dediğim gibi zaten kısa film tadında 1 saatlik önceden çekilmiş bir eserde olabilir.

Hemen bitmesin diye 10 dakikalık bölümler şeklinde verdiklerini düşünüyorum.

Oldukça kısa olan bu dizi hakkında fazla detay vermek istemiyorum. Çünkü olurda izlemeye karar verirseniz size haksızlık etmiş olurum bu yüzden kendinizin girip izleyip yorum yapması çok doğru olacaktır..

Uzun lafın kısası büyük büyük gazete sitelerimize duyurulur Kırmızı ODA'yı bitirecek diye pazarlamaya çalıştığınız TERAPİST dizisi final kararı aldı...