Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a Büyük Şok İstemiyor!..

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a Büyük Şok İstemiyor!..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında flaş iddia..

CHP tabanının büyük bir bölümü Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olmasını isterken CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu aday olsun sesleri yükseliyor. Her ne kadar Kılıçdaroğlu adaylık konusunda net bir tavır sergilemese de henüz erken ve zamansız olduğu yorumunda bulunuyor.

Ancak Belediye Başkanlarının aday olması konusuna ise sıcak bakmıyor. Bu durumda CHP tabanında rahatsızlığa yol açıyor. Kazanılacak bir seçimi bu anlayışla kaybedeceğiz yorumunda bulunan CHP'liler Genel Merkeze ise İmamoğlu veya Yavaş konusunda baskı uyguluyor.

İddialara göre Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi "Yazmasam içimde ukde kalırdı diyerek Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığında ön plana çıkan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a karşı bir operasyon çekti." ifadelerini kullanarak bomba bir iddiada bulundu sonrasında ise CHP'deki kavgaların iç yüzünü yazdı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajdaki yanıtları inceleyen Abdulkadir Selvi, Kılıçdaroğlu'nun aslında İmamoğlu ve Yavaş'a mesaj verdiğini öne sürdü. Konuyla ilgili olarak Abdulkadir Selvi yazısında şunları söyledi:

İmamoğlu ve Yavaş’ın cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgiyi soruya “Belediye başkanlarının birinci görevi halka hizmettir” karşılığını verdi. Bunun Türkçesi, “Siz belediye başkanısınız, belediye başkanı kalın. Belediye başkanı olarak seçildiniz, belediye başkanlığı yapın, cumhurbaşkanı adaylığını aklınızdan çıkarın” demektir.

Kaynak: Hürriyet - İnternethaber