Garanti BBVA'dan yeni kredi müjdesi geldi! Faizsiz nakit para ödemesi verilecek

Garanti BBVA'dan yeni kredi müjdesi geldi! Faizsiz nakit para ödemesi verilecek

Garanti BBVA sevindiren müjdeyi duyurdu. Buna göre ilk kez üye olan herkese Garanti Bankası para ödemesi yapıyor. Ödeme peki nasıl yapılacak? 10 bin TL faizsiz nakit avans ve 1000 TL bonus para nasıl alınacak?

Bankaların yeni müşteri kapma telaşı devam ediyor. Bazı bankalar emekli maaşını taşıyanlara promosyon ödemesi yapıyor. Bu ödemeler çoğu zaman 10 bin TL'yi bile bulabiliyor.

Bazı bankalar ise müşteri kapmak için peş peşe yeni müjdeler açıklıyor.

Örneğin Garanti BBVA yeni müşterilerine özel dikkat çeken bir kampanya duyurdu. Kampanya detaylarına bakıldığında bir çok vatandaşın avantajlı çıkacağı görülüyor.

Garanti BBVA tarafından yapılan duyuru Türkiye gazetesinin internet sitesinde de haber olarak yer aldı. İşte Faizsiz kredi müjdesine ilişkin detaylar.

GARANTİ BBVA'DAN YENİ MÜŞTERİLERE ÖZEL DEV KAMPANYA

Garanti BBVA, dijital bankacılık hizmetlerini tanıtmak ve kullanıma açmak için özel bir kampanya duyurdu. Buna göre Garanti BBVA Mobil uygulama üzerinden “Müşteri Olmak İstiyorum” adımını takip ederek uzaktan müşteri olma teknolojisini kullananlara faizsiz kredi fırsatı sunulacak. Ayrıca yeni müşterilere 1000 TL bonus verilecek bu kampanyanın koşulları belli oldu. Bankanın resmi internet sitesinde yer alan duyuruda “Mobil’de müşterimiz olun 1000 TL harcamanıza 1000 TL bonus kazanın” ifadeleri yer aldı.

GARANTİ BBVA 10 BİN TL FAİZSİZ KREDİ NASIL ÇEKİLİR?


Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşteri olanlar bireysel kredi kartı başvurusu yaptıktan sonra onaylanan kartlarıyla faizsiz taksitli nakit avans kredisi çekebilecek. Garanti BBVA kredi kartından çekilen faizsiz nakit avans kredisinin 10 bin TL limitli olduğu açıklandı. 31 Mart 2023 tarihine kadar sürecek kampanyada harcama şartını yerine getiren müşterilere 1000 TL bonus hediye edilecek. Bunun için Mobil’den şubeye gitmeden üye olanların Bonus veya Money bonus kredi kartı başvurusunda bulunması gerekiyor.

GARANTİ BBVA MÜŞTERİLERİNE 1000 TL BONUS HEDİYE - 20 NİSAN SON GÜN


Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, 20 Nisan 2023’e kadar yapacakları tek seferde 1000 lira ve üzeri ilk harcamaya 1000 lira değerinde bonus kazanacak. Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar ve Money Bonus’lar dahil edilirken kazanılan ödüller 27 Nisan – 27 Mayıs 2023 tarihlerinde karta yüklenecek. Bu sürede kullanılmayan bonuslar geri alınacak.

İlgili Haberler