FOX TV efsane dizisinin fişini sonunda çekti seyirciler adeta yıkıldılar

FOX TV efsane dizisinin fişini sonunda çekti seyirciler adeta yıkıldılar

FOX TV yıllardır yayınlamış olduğu TV dizisinin fişini çekti. Dizi son dönemde reytinglerde şiddetli bir düşüş içerisindeydi. Artık final yapıyor

Kore uyarlaması olan ve yayınlandığı günden itibaren fırtına gibi esen Mucize Doktor efsanesi bitiyor.

FOX TV yönetimi diziye final kararı aldı. Uzun bir süredir ekranda olan dizi son dönemde reytinglerde çakılma dönemine girmişti.

Alınan karar doğrultusunda Mucize Doktor dizisi ekran yolculuğuna veda ediyor. Konuyla ilgili olarak Gerçek Gündem'de yer alan habere göre: 

Yaz sezonuna girilmesiyle TV dünyasında art arda final kararları geldi. Son olarak FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'un final yapacağı duyuruldu.

Mucize Doktor dizisinin yapım şirketinden yapılan açıklamada, "Otizmli bireylerin, hepimiz gibi, hepimiz kadar yaşama hakkı olduğunu anlattığımız hikayemizin sonuna geldik. Ali Vefa’mız büyüdü, gelişti, hayallerini gerçekleştirdi.

299289-814x458.jpg
 
Onunla güldük, onunla ağladık, insan olmak ne demek onunla hatırladık. Ona, yarattığı tüm mucizelerle birlikte veda etmenin vakti geldi. Mucize Doktor 27 Mayıs Perşembe 64. bölümüyle son kez sizlerle olacak. Bize kalplerini açan tüm seyircimize teşekkür, minnet ve sevgiyle…" ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: GERÇEK GÜNDEM