Esra Erol canlı yayında söyledikleriyle ağızları açık bıraktı! Tepki yağıyor! Özür dilemelisin

Esra Erol canlı yayında söyledikleriyle ağızları açık bıraktı! Tepki yağıyor! Özür dilemelisin

ATV Ekranında sunduğu programda Esra Erol yapmış olduğu açıklamalarla gündeme oturdu. Çok sayıda kişi Esra Erol'a özür dile çağrısında bulunuyor..

ATV'de Esra Erol yapmış olduğu açıklamalarla şimşekleri üzerine çekti. Sosyal medyada Esra Erol'a tepki yağarken özür dilemesi istendi. Kuşkusuz ekranların en çok izlenen programları arasında yer alan Esra Erol'un programı zaman zaman da tepkilerin hedefi haline geliyor.

Esra Erol bu kez programdaki konu nedeniyle değil yapmış olduğu açıklamalar nedeniyle tepki çekti. Peki Esra Erol'un milyonları kızdıran açıklaması neydi?

Konuyla ilgili magazin siteleri bir haber yaptı. Haberde Esra Erol'a yönelik tepkinin  nedenleri hakkında bilgi verildi.

İşte detaylar..

ATV ekranlarında program sunan Esra Erol söylediği sözlerle tepki çekti. Çocuk gelişimi mezunu olan sosyal medya kullanıcıları Esra Erol'dan özür bekliyor.

ATV ekranlarında yayınlanan "Esra Erol'da" programı gündem oldu. Esra Erol'un sözleri sosyal medyada tepki çekti.

Esra Erol'un çocuk gelişimi mezunu bir kadına "Bakıcı" demesi Twitter'ın gündemindeydi. 'Özür dile Esra Erol' hastagi açan kullanıcılar ünlü sunucu için yorum yağdırdı.

"Sen çocuk gelişimi mezunu olarak çocuk bakıcısın" diyen Esra Erol'a bu alanda okumuş olan kişiler "Biz çocuk gelişimciler hayatın hiçbir yerinde bakıcı değiliz" yorumunda bulundu.