Enpara Ödül dağıtıyor üstelik 1000 TL kadar alınabilecek

Enpara Ödül dağıtıyor üstelik 1000 TL kadar alınabilecek

Son dönemde bir çok banka kampanya üzerine kampanya yapıyor. Haliyle müşteriler de bu haberleri dikkatle takip ediyor. Son olarak Enpara.com POS'u tercih eden müşteriler için müjdeli bir haber geldi. Gelin detaylara göz atalım.

1000 TL'YE KADAR ÖDÜL VAR

Enpara.com dijital bankacılıkta önde gelen şirketlerden biri. Milyonlarca vatandaş da bu sistemi kullanıyor. Şirketten yapılan duyuruda kullanıcılara ödül müjdesi verildi. Buna göre kullanıcılar 1000 Tl'ye kadar ödül alacak. Bunun için tanıdıkları işletmelerle sadecec bir başvuru linki paylaşmaları yeterli olacak.

Tavsiyeyle enpara.com POS kullanmaya başlayan her bir işletme için 100 TL ödül verilecek. Banka o müşterileri de POS ve diğer bankacılık masraflarından kurtarmayı tahahüd ediyor. POS kullanan işletmeler için ise ücret söz konusu olmayacak. Tek çekim komisyon oranı ise %1,78 olarak belirlendi.

KAMPANYAYA NASIL DAHİL OLUNUYOR?

Enpara.com'um kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların enpara.com cep şubesindeki "Bizi tavsiye edin" adımına girmeleri ve “Tanıdığım işletmelere (Enpara.com POS için)" seçeneğini seçmeleri yeterli.

Daha sonra bir ekran açılıyor ve burada kişiye özel oluşturulan başvuru linki Paylaş butonu kullanılarak SMS veya Whatsapp yoluyla paylaşılıyor. Daha sonra ilgili işletme sahibi o linki tıklayarak başvuru yapıyor ve kullanıcılar ödül hakkı kazanmış oluyor.