Ekrem İmamoğlu bombayı patlattı Erdoğan'ı rahatlatacak açıklamayı yaptı!

Ekrem İmamoğlu bombayı patlattı Erdoğan'ı rahatlatacak açıklamayı yaptı!

Potansiyel Cumhurbaşkanı adayı olan Ekrem İmamoğlu adaylık kararını verdi!

Ekrem İmamoğlu Yine gündeme dair açıklamalarda bulundu. Adaylık konusundaki kararını açıklayan İmamoğlu Cumhurbaşkanı adaylığı için iki isim önerdi. İmamoğlu'nun aklındaki isimler peki kimler?

Kuşkusuz Türk siyasetinde Ekrem İmamoğlu rüzgarı esiyor. AK PARTİ tarafından adaylığı merakla izlenen İmamoğlu iki kez İstanbul seçimlerini kazanarak adını Türk siyasi tarihine yazdırdı..

TANINMIYORDU DÜNYA TANIYOR

Aday olduğunda İstanbul'da bile tanınmayan İmamoğlu YSK'nın seçim iptal kararı sonrası Dünyanın tanıdığı bir isme dönüşmüştü..

ADAYLIĞI NE DURUMDA? CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAK MI?

Erdoğan'a karşı en güçlü rakiplerden birisi olarak gösterilen Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı merakla bekleniyor. Bu konuyla ilgili çarpıcı gelişmeler var.

Haberciniz'de yer alan habere göre: Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olup olmayacağı tartışmalarına da bir nokta koyan Ekrem İmamoğlu, "Cumhurbaşkanı adayı değilim. Ben böyle diyorum, 'adayım mı dedi değilim mi dedi' diye yazıyorlar. Benim aklımda İstanbul'un en başarılı belediye başkanı olmak var" dedi ve İYİ Parti ile CHP için, "İki değerli genel başkan var. Her türlü mevkiye layıklar" açıklamasında bulunarak kesin bir dille Cumhurbaşkanı adayı olmayacağını Açıkladı:

Kaynak : haberciniz

İlgili Haberler