Cüneyt Özdemir bombayı patlattı! Yeni yapacağı işi açıkladı adamı sosyal medya kesmedi

Cüneyt Özdemir bombayı patlattı! Yeni yapacağı işi açıkladı adamı sosyal medya kesmedi

Son dönemde internet üzerinden yayın yapan Cüneyt Özdemir dikkat çeken yeni projesini duyurdu. Ortalık fena karıştı...

Bir dönem CNN TÜRK ekranında fırtınalar estiriyordu. Şimdilerde ise youtube kanalı üzerinden yaptığı yayınlarla olay olmaya devam ediyor. Cüneyt Özdemir'den bahsediyoruz. Cüneyt Özdemir youtube kanalında yaptığı yorumlarla olay olmayı başaran bir isim. Her gün milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Kimsenin gidemediği yerlere gidiyor. Haberciliğe deyim yerindeyse farklı bir bakış açısı getirdi. Onun ardından Fatih Portakal'da giriş yaptı. Rekabet büyük. Nevşin Mengü'de var.. Cüneyt Özdemir rakipler çoğalınca para kazanmak için yeni bir yol arayışına girdi. Bu kapsamda bomba bir projeyle yakında ortaya çıkacak. Projesi hakkında bilgiler veren Cüneyt Özdemir adeta bomba etkisi yarattı. Peki Özdemir ne yapacak? Yeni işi ne olacak? İşte ayrıntılar

Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu internet üzerinden yayınlar yapan gazeteci  ve yorumcu Cüneyt Özdemir oldu.

Kendi adını taşıyan YouTube kanalında uzun süredir her gün yayın yapan Cüneyt Özdemir, dizi yapımcılığına hazırlandığını bu yayında resmen ilan etti
 
'MİNİ DİZİ OLACAK'


Çekmeyi planlamış olduğu  mini dizinin yazar ve yapımcısı olacağını açıklayan Cüneyt Özdemir, "Şimdi, ben görsel anlatıyı daha benimsiyorum. Bakalım önümüzdeki günlerde bir dizi çekmeyi düşünüyorum.

Yazar ve yapımcı olarak. Tabii daha politik, biraz daha Türkiye'nin yakın siyaset tarihiyle ilgili. Dijital mecra veya televizyon için de olabilir. Bir mini dizi, 6-8 bölümlük mini dizi. Ama Türkiye'de yaşanmış ve çok komplo teorisi kurulan bir iki olayla ilgili. Bu belgesel değil ama bayağı dizi çekmeyi düşünüyoruz" açıklamasında bulundu..

BU BİR İLK DEĞİL YILLAR ÖNCE DE YİNE DİZİ ÇEKMİŞTİ!


Cüneyt Özdemir için bu iş bir ilk değil. Gazeteci Cüneyt Özdemir yıllar önce de bir dizinin yapımcılığını yapmıştı. 2006 yılında Kanal D'de yayınlanan Sağır Oda isimli dizinin yapımcısı olan Cüneyt Özdemir  bu görevi Timur Savcı ile üstlenmişti. 

Şimdi herkes Cüneyt Özdemir tarafından çekilecek diziyi merak ediyor. Herkesin en çok merak ettiği ise dizinin nereden yayınlanacağı. Dizi muhtemelen Youtube üzerinden yayınlanacak. Cüneyt Özdemir şimdilik ayrıntıları paylaşmadı ama herkes merak ediyor. Önümüzdeki süreçte ayrıntılar daha da netlik kazanacaktır..