CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Adaylık Konusundaki Kararını Duyurdu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Adaylık Konusundaki Kararını Duyurdu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak mı rengini belli etti. Kararına Cumhur ittifakı çok sevinecek..

Dün Çankaya'da yapılan parti binası açılışında CHP Genel Yardımcısı ve Belediye Başkanının Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu ilan etmesi sosyal medyada tepkilere yol açmıştı.

Çok sayıda CHP'li Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş aday olursa ancak kazanırız diye tepki gösterirken adaylık için nabız yoklayan Kemal Kılıçdaroğlu ne düşünüyor merak ediliyordu. Kılıçdaroğlu rengini belli etti.

Diken'de yer alan habere göre: Parti programı kapsamında Mersin'e giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini "İşte cumhurbaşkanımız" diye karşılayan esnafa "Hele bir dur bakalım" diyerek yanıt verdi. Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması adaylık için gönlü var yorumlarına neden oldu.

ANKETLER NE DİYOR?

Öte yandan yapılan çok sayıda ankette Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a rakip olması durumunda Erdoğan 1.turda seçimi kazanıyor. Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş aday olması durumunda ise seçim ikinci tura kalıyor.