Cep telefonu, tablet, laptop almak isteyenler için Banka Kredi Müjdesini Duyurdu

Cep telefonu, tablet, laptop almak isteyenler için Banka Kredi Müjdesini Duyurdu

Cep telefonu, tablet, laptop gibi ürünler almak isteyen vatandaşlara Garanti bankası sevindiren bir müjde duyurdu! Adeta prim gibi olan bu müjdeyi vatandaşlar çok sevecek

Son dönemde Türkiye'de teknoloji ürünlerine getirilen zamlar ve yüksek vergiler neredeyse bu ürünleri satın almayı imkansız hale getirdi.

Asgari ücretle geçinen vatandaşların sayısı hızla artarken vatandaşlar ancak bu ürünleri taksitle satın alabiliyorlar.

Bugün ise dikkat çeken bir duyuru yapıldı ve vatandaşlar gelen bu habere çok sevindi. Duyuru Garanti bankası tarafından yapıldı.

Yapılan duyuruda teknoloji ürünü satın almayı düşünen vatandaşları sevindiren bir müjde var.

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada cep telefonu, tablet, gibi elektronik cihazlar başta olmak üzere online alışverişlerde kullanılabilecek kredisini ilan etti. Vatandaşları sevindiren bu kredi müjdesiyle ilgili Banka tarafından yapılan açıklamada, “Anlaşmalı firmalardan yapacağınız alışverişlerinizde ister internetten, ister de mağazadan anında kredinizi kullanabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.. 


2021 yılı içerisinde elektronik alışverişi yapmak isteyen vatandaşlar için Garanti Bankası kredi müjdesini açıkladı. Buna göre Banka, 750 TL ile 15.000 TL arasındaki alışverişler için yapılan başvurularda 36 aya varan taksit imkânı sağladığını açıkladı..

Sizlerde banka tarafından sağlanan bu kredi müjdesinden yararlanmak istiyorsanız  Garanti Bankasıyla iletişime geçebilirsiniz.

36 Aya kadar vade imkanı bir çok  vatandaşın elini rahatlatacak türden oldu.. Yukarıda da ifade ettiğimiz gibi ödenecek miktar 750 lira ile 15 000 lira arası ürünlerde geçerlidir..