Baş Belası dizisi bu yaza damgasını vuracak.

Baş Belası dizisi bu yaza damgasını vuracak.

Yeni bir TV dizisi geliyor Baş belası adını taşıyan dizinin fırtınalar estirmesi bekleniyor. Baş Belası İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ile dönüyor.

Seni Çok Bekledim dizisi maalesef seyirciden istediğini bulamayınca ekranlara erken veda etmek zorunda kalmıştı ancak başrol ve güzel oyuncusu İrem Helvacıoğlu bu dizinin arkasından boş durmadı ve şahane bir proje için imza attı. Oynadığı karakterlerle, her geçen gün kendisini geliştiren oyuncunun yıldızı çok parlamış durumda.

Bunun farkında olan ARC yapım şirketi durur mu asla! Hemen oyuncularla görüşmeler başlamış olacak ki, İrem Helvacıoğlu Baş Belası dizi ile ekranlar da hız kesmeden boy göstermeye devam ediyor.

Bu sefer karşısında yine kendisi gibi çok yetenekli, aldığı her rolün hakkını veren biraz da aşk hayatıyla gündemde olan Seçkin Özdemir oynamaktadır. 

Polisiye türünde ekranlara gelecek dizinin hikayesine baktığımızda, çocuğunun babasının adı bir cinayete karışan ve bu olayın ardından babanın ortadan kaybolduğu psikolog bir anne olan İpek karakterine hayat veriyor olacak. Seçkin Özdemir ise; tahmin edeceğiniz gibi cinayet büro başkomiseri Şahir rolünde izliyor olacağız. Bu ikilinin hem eğlenceli hem de bir o kadar zor olacak olan ilişkisi bakalım nerde başlayıp nasıl bitecel. Her şeyin yolunda gitmesini umarak kendilerine başarılar dileriz.