Ayşenur Arslan Halk TV ekranında çıkamadı herkes gerçeği öğrenince çok üzüldü

Ayşenur Arslan Halk TV ekranında çıkamadı herkes gerçeği öğrenince çok üzüldü

Halk TV ekranlarının sevilen yüzü Ayşenur Arslan ekrana çıkamadı! Gerçek ortaya çıkınca herkes üzüldü! Kötü haber geldi.

Halk TV ünlü ekran yüzü Ayşenur Arslan'dan kötü haber geldi. Ayşenur Arslan ekrana çıkamayınca sevenleri merak etmeye başladı.

Sosyal medyada hızla Ayşenur Arslan'ın akıbetini soranların sayısı artınca konuyla ilgili flaş bir ayrıntıya ulaştık.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen İnternet haber sitesi Gerçek Gündem'in duyurduğu habere göre: Halk TV ekranlarında usta gazeteci Ayşenur Arslan'ın sunumuyla ekrana gelen "Medya Mahallesi" programı, dün ve bugün ekranda yayınlanmadı. 

Bunun üzerine Programın neden yayınlanmadığı merak konusu olmuştu... 
 
Konuyla ilgili olarak Medyakoridoru'nun ulaştığı Ayşenur Arslan, bir önceki kar yağışında düşerek kaburgasını çatlattığını ve bu nedenle önlem amaçlı 2 gündür evde kaldığını Medyakoridoru muhabirine iletti. 

Halk TV programcısı Gazeteci Ayşenur Arslan, ayrıca sağlık durumunun iyi olduğunu ve yarın itibariyle yeniden yayında olacağının  da müjdesini verdi.

Ekranların en sevilen yüzü ve korkusuz sesi Ayşenur Arslan'a Üsküp Haber olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Merakla İzleyiciler Ayşenur Arslan'ın yarın ekranda söyleyeceklerini merak ediyor.

Kısa süreli ayrılık yaşayan izleyiciler adeta Halk TV telefonlarını kilitleyerek Ayşenur Arslan'a ne olduğunu merak ediyorlardı. Nihayet sevindiren haber geldi.

Ayşenur Arslan yarın yeniden Halk TV ekranında izleyici karşısında olacak.. 

İlgili Haberler