ATV'de büyük gerilim! TV başındakiler bile şok oldu! Müge Anlı Yumruk atmakla tehdit etti

ATV'de büyük gerilim! TV başındakiler bile şok oldu! Müge Anlı Yumruk atmakla tehdit etti

Sert duruşu ve kimliğiyle bilinen Müge Anlı ekran başındakileri bile bu kez şok etti izleyen herkes çok şaşırdı..

ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı programında yine bugün gerilim vardı. Müge Anlı adeta izleyenleri bile bu kez şaşkına çevirdi. Peki ne olmuştu?

TV100'de yer alan habere göre : ATV ekranlarında uzun yıllardır izleyici karşısına gelen ve reyting rekorları kıran Müge Anlı ‘da son dakika gelişmesi yaşandı. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı sert adlı Programa katılan Davut Kıranlı adlı kişinin, çocukları ve 4 torununu bırakıp şoförü Muammer ile kaçan Sevgi Kıranlı’nın zorla götürülmüş olabileceğini söyleyerek adeta gözyaşlarına boğuldu.

Yayına katılan Davut ile Muammer Bey’in arkadaşı olduğunu söyleyen ismini vermek izlemeyen bir kişi ise telefon bağlantısıyla katıldığı yayında sarf ettiği sözler Müge Anlı’yı adeta çileden çıkardı..

Telefonla yayına bağlanan ve İsmini vermek izlemeyen kişi canlı yayında, “Muammer karısını dövemez, korkar. Dövmüşse de kadın hak etmiştir de dövmüştür" sözlerini söyleyince Müge anlı adeta çileden çıktı..

Müge anlı canlı yayına telefonla bağlanan ve ismini açıklamayan bu densiz  kişiye, kendisine has uslubuyla yanıt verdi "Sana bir yumruk atarım, bir de yer çarpar" Bu sözü duyan ekran başındakiler bile alkışı patlatarak Müge Anlı'ya destek verdi..

Kaynak : TV100