THP'den Seçim Çalışmalarına ilişkin açıklama var!

THP'den Seçim Çalışmalarına ilişkin açıklama var!

Makedonya Dış yatırımlardan Sorumlu Devlet Bakanı Adnan Kahil'in Genel Başkanı olduğu Türk Hareket Partisi seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalara ilişkin bir bildiri yayınlandı

Türk Hareket Partisi tarafından yapılan basın açıklaması şu şekilde ; 

Soydaşımıza hizmet yolunda, gençlerimizin umut ışığında, birlikte, hep beraber, Makedonya Cumhuriyeti toplumu arasında düşmanlık ve nefret tohumlarını ekenleri mağlubiyete uğratacağız. Bu rejimi millet bir kez yendi, yerel seçimlerde 19. Numarayı çevreleyerek tekrar millet kazanacak, kardeşlik yeşerecek, halk gerçek manada devletine ve kurumlarına sahip çıkacak.


Seçim karavanımız dün Radoviş’te gençlerle toplantı düzenledi. Gençler yerel seçimin öneminden haberdar, Makedonya’da YAŞAM istiyorlar. Toplantıya gençlerden ilgi büyüktü, Türk Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Milletvekili Enes İbrahim bey hükümetin çalışmalarını ve Radoviş’te kazanmamızın önemini aktardı. Radoviş Belediyesi Meclis üyesi adayımız Yaşar Süliman’dır. Adayımız Yaşar Süliman bey Belediyede’ki Türklerin durumu hakkında bilgi verdi, şimdiye kadar, Türklerin hizmet alamadıklarından yakındı. Değişim gerekli, ‘’Değişime devam’’ diyeceklerini söyledi. Gençler umutlu ve desteklerini Yaşar’dan esirgemeyecektir.

22045660_369177570205000_5284681352220272052_n.jpg
Dün seçim çalışmaları vesilesiyle Çayır Belediyesi Meclis üyesi adayımız Taner Hacımustafa Türk çarşısında esnafla buluştu.


Bugün Türk Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Milletvekili Enes İbrahim bey öncülüğündeki seçim ekibi, Ustrumca’da Türk Mahallesinde ve Valandova yöresinde seçim çalışması ve halkla görüşmeler gerçekleştirecekler.


Makedonya genelinde Üsküp Büyükşehir ve Belediyelerinde olmak üzere tüm şehirlerde Türk Hareket Partisi ekipleri, üye ve sempatizanları halkımızla birlikte yerel seçim çalışmaları yürütmektedir.