THP Lideri Bakan Adnan Kahil MTV 2'ye konuk oldu

THP Lideri Bakan Adnan Kahil MTV 2'ye konuk oldu

Seçim çalışmaları münasebetiyle Türk Hareket Partisi Genel Başkanı ve Devlet Bakanı Prof. Dr. Adnan Kahil dün MTV 2 Türkçe yayınlarında canlı yayına katıldı. Yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Konuyla İlgili THP'den de bir basın Açıklaması Yapıldı. THP'nin Basına gönderdiği demeç şu şekilde :

 BASIN BİLDİRİSİ - 10.10.2017


Yerel seçim gününe yaklaşmamızla, halkımızın çoğunluğu Makedonya’da herkes için YAŞAM koalisyonunun yer aldığı 19 numarayı çevreleyerek Makedonya’ya gerçekten yaşam gelecek.


Seçim çalışmaları münasebetiyle Türk Hareket Partisi Genel Başkanı ve Devlet Bakanı Prof. Dr. Adnan Kahil dün MTV 2 Türkçe yayınlarında canlı yayına katıldı. Yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ayrıca programda geçmiş dönemde eski iktidarların ve ortaklarının yaptıkları yanlışlar şimdiki hükümetin pratiği olmayacağını aktardı.

Başkanımız programda çok önemli bir konuya değinerek, sadece Makedonya toplumunun ve milettimizin baskılarda yaşamadığını, onlarla birlikte Makedonya toplumunun vergileriyle ayakta duran MTV kurumunun da ‘’esarette’’ olduğunu belirtti. Sansür uygulayarak, yandaşlık kurarak, iktidar borazanlığı yaparak halkımıza görülmemiş zararlar verilmiştir. Makedonya devlet radyo-televizyonunu biz ve koalisyon ortağımız, habercilik ilkelerine yakışır bir haber verme kurumu olarak yaşatacağız.


Haftasonunda Merkez Jupa Belediye Başkan adayımız Nevaip İsmail seçim çalışmaları kapsamında İtalya’da gurbetçilerimizle toplantılar düzenledi. Gurbetçilerimizden Nevaip İsmail’e destek var.


Türk Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Milletvekili Enes İbrahim seçim ekibiyle birlikte ve Radoviş Belediye Meclis üyesi adayımız Yaşar Süliman ile Kılavuzlu ve Buçim köylerinde halk toplantıları düzenledi.


Bugün Türk Hareket Partisi Genel Başkanımız Prof. Dr. Adnan Kahil ve seçim ekibi koalisyonumuzun Radoviş ve Ustrumca mitinglerine katılacaklar.
YAŞAM için, DEĞİŞİME DEVAM için, halkımız 19 numarayı çevreleyecek.