TDP'ye Ahmet Davutoğlu'ndan ziyaret

TDP'ye Ahmet Davutoğlu'ndan ziyaret

Makedonya'da Yaklaşık 3 Gündür temaslarda bulunan Ahmet Davutoğlu bu kapsamda Makedonya'da faaliyet gösteren Türk Demokratik Partisi'ni de ziyaret etti..

Konuyla ilgili olarak TDP Genel Merkezinden basın birimlerine bir bildiri gönderildi : Bildiride şu ifadelere yer verildi :

Genel Başkanımız Dr. Beycan İlyas, bu akşam Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanı Ahmet Davutoğlu ile biraraya geldi. Görüşme esnasında genel olarak Makedonya Türklerinin mevcut durumları ile ilgili görüş alışverişinde bulunulurken, önümüzdeki yerel seçimler ile ilgili yapılan çalışmalar, beklentiler ile son siyasi durumlar da ele alınmıştır.

1-235.jpg

Görüşme esnasında Türk Demokratik Partisi heyetinde Genel Başkanımıza; Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Dr.Yusuf Hasan, Genel Başkan Yardımcısı Gönül Bayraktar, Genel Başkan Yardımcısı Şasine Kasami ile Gençlik Kolları Başkanı Sait Aleivi eşlik etmiştir. 


Görüşme yanında bugün içerisinde TDP Merkez Meclis toplantısı da düzenlenmiştir. Diğerleri yanında toplantı sırasında Yerel Seçimler ile ilgili yapılan çalışmalar da ele alınmıştır.