TDP Büyük bir coşkuyla seçim startını verdi!

TDP Büyük bir coşkuyla seçim startını verdi!

Türk Demokratik Partisi Lideri Beycan İlyas Yerel Seçim startını verdi! TDP Genel Merkezinde Bir basın toplantısı düzenleyen Beycan İlyas 15 Ekim TDP'nin Yeni zaferine imza attığı gün olacaktır dedi.

TDP Genel Başkanı Beycan İlyas'ın Basın açıklamasının metni şu şekilde ; 

Değerli Soydaşlarım,Ortak vatanımız Makedonya Cumhuriyeti herkesin malumu olduğu üzere tekrar kitik bir dönemden geçiyor. Her durumda olduğu gibi  zorlu virajda da Makedonya'nın en saygın siyasi partilerinden biri olarak,Türk demokratik partisi Üzerine düşen sorumlulukları almaktan imtina etmeyecektir.

Ülkemiz için hayati önem taşıyan 15 Ekim Yerel seçimlerinde Türk Demokratik partisi bir zafere daha imza atmaya hazırlanıyor.

Bugüne kadar Merkezi idarede olduğu gibi yerel yönetimde de Türkleri söz sahibi yapan Türk Demokratik Partisi çok sayıda belediyede şanlı ay yıldızlı bayrağımızın dalgalanmasını sağlama şerefine nail olmuş ve bu topraklarda varlığımızın ve bekamızın teminatı olan anadilimiz Türkçemizi de belediyelerimizde resmi dil olarak kullanmasını sağlamıştır.
Makedonya'nın dört bir yanında yaşayan soydaşlarımızın belediyelerimizde istihdamını da sağlayan yegane siyasi oluşum olan Türk Demokratik Partisi,15 Ekim'de gerçekleşecek seçimlerde soydaşımızla bütünleşerek hizmetlerine devam edecektir. Önümüzdeki seçimlerde Merkez Jupa ve Vrapcişte Belediyelerinde belediye başkanlığı için adaylarımızı gösterdik.

ÜSKÜP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇAYIR, KALKANDELEN, GOSTİVAR, MANASTIR, USTRUMCA BELEDİYELERİ DAHİL OLMAK ÜZERE TOPLAM 26 BELEDİYEDE MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN SEÇİM YARIŞINA GİRECEK ADAYLARIMIZI BELİRLEDİK. 

Seçim sonuçları inşAllah hem vatandaşlarımız hem de vatanımız için hayırlı olur. Bugünden itibaren, tarihimizden,kültürümüzden,medeniyetimizden ve insanımızdan aldığımız ihlamlar bir daha yola çıkıyoruz. Siyaset meydanında ortaya koymuş olduğu irade ile atalarının emanetine sahip çıkmış ve insan odaklı siyasetin Makedonya'da da yapılabileceğini kanıtlamış Türk demokratik partisi,Sergilediği istikrarlı siyasi çizgisiyle etknik,dini veya kültürel farklılık gözetmeksizin güçlü ve Aydınlık bir Makedonya için çalışmıştır. Bugün Makedonya'nın en vatanperver vatandaşları olarak bilinen Türkler,bu sıfatı sabırlı,anlayışlı ve çağdaş demokratik normlara uygun izledikleri siyasetle elde etmiştir.

15 EKİM SEÇİMLERİNE YAKLAŞIRKEN GÜCÜMÜZÜ, HEYECANIMIZI VE ENERJİMİZİ YİNE HALKIMIZDAN ALIYOR, MİLLETİMİZİN HAYIR DUALARIYLA BUGÜN ÇOK DAHA GENİŞ UFUKLARA YELKEN AÇIYORUZ. “HALKIMIZA HİZMET” DİYEREK TEKRAR YOLA ÇIKIYORUZ. 
SLOGANIMIZ “BAŞARIYA SİZİNLE…”

Yapamayacaklarımızı şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da vadetmiyoruz. Önemli bir kısmını gerçekleştirdiğimiz vaadlerimizin ise hala arkasındayız. Biz bu ülkenin ve bu milletin her şeyin en iyisine layık olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden attığımız her adımda ,yaptığımız her işte ,söylediğimiz her sözde halkımızın istekleri ve itibarı bize yol gösterdi.

27 YILDIR HEP BU İDEALİN PEŞİNDE KOŞTUK. VE BUGÜN HEDEFLERİMİZE EN YAKIN OLDUĞUMUZ GÜNDÜR. 

ZİRA YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR.15 EKİM GÜNÜ TÜRK DEMOKRATİK PARTİSİ’NİN VE HALKIMIZIN YENİ BİR ZAFER GÜNÜ OLACAK. O GÜN HERKESİN ELİNDEN GELENİ YAPACAĞINDAN VE MAKEDONYA’NIN DEMOKRASİ TARİHİNE İMZAMIZI BİR KEZ DAHA ATACAĞIMIZDAN EMİNİM.
SEVGİ VE SAYGILARIMLA…
Dr. BEYCAN İLYAS
TDP GENEL BAŞKANI