Son Dakika Bakanlar Kurulu Mu Değişiyor Soylu İstifa mı ediyor Ankara'da hareketlilik

Son Dakika Bakanlar Kurulu Mu Değişiyor Soylu İstifa mı ediyor Ankara'da hareketlilik

Resmi Gazete bugün yayınlanmayınca Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli arasındaki görüşme sonrası Sedat Peker ve iddialarının konuşulduğu bir anda Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bomba bir mesaj paylaştı..

Türkiye'de siyasetin gündemi Sedat Peker ve iddialarına kilitlenmiş durumda. Sedat Peker'in hedef aldığı isimlerden birisi olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iddialar üzerine savcılığa başvurdu.

Öte yandan Soylu Sedat Peker'in son yayınladığı videoda yer alan Hadi Özışık hakkında da bir suç duyurusunda bulunarak suskunluğunu da Süper Haber adlı internet sitesine bozdu.

Ankara kulislerinde Süleyman Soylu'nun istifa edeceği iddiaları bir yandan dolaşırken Resmi gazetenin yayınlanmaması kulisleri hareketlendirdi.

Asıl bomba ise iktidara yakın gazetelerden olan yeni Akit gazetesinin yazarlarından Abdurrahman Dilipak'tan geldi. Abdurrahman Dilipak yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu.

300507-594x262.jpg

Gerçek Gündem'de yayınlanan habere göre Abdurrahman Dilipak çarpıcı bir bomba patlattı. 

haberde yer alan ifadelerde aynen şu ifadeler kullanılmış : Sedat Peker'in yayımladığı videolardan sonra gözler AKP'ye çevrilmişken herhangi bir açıklama yapılmamış, bugünkü resmi gazete de Erdoğan'ın kararı ile yayımlanmamıştı.
 
Dilipak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Ankarada bir şeyler oluyor. Sürprizlere hazır olun. Sabır" dedi.

Abdurrahman Dilipak ne demek istedi? Kabinede bir değişiklik mi yaşanacak? herkes merakla bekliyor.. 

En çok merak edilen şey ise Süleyman Soylu'ya desteğiyle bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tavrı.. Bahçeli böylesi bir durumda Soylu'nun kalmasını isteyecek mi?

ÖTE YANDAN SOYLU'NUN İSTİFASI MÜMKÜN OLMADIĞINI DİLE GETİRENLERDE VAR. BÜYÜK BİR TABAN VE OY DESTEĞİ BULUNAN SÜLEYMAN SOYLU'NUN İSTİFASI VEYA AYRILIĞININ PARTİYE ZARAR VERECEĞİNİ DÜŞÜNENLERİN SAYISI DA AZIMSANMAYACAK BİR ORANDA.. 

Abdurrahman Dilipak ne demek istedi. Şimdi herkes bunu merak ediyor