Sevgiliye Özür Mesajı! En etkili özür mesajı! 2021 Sevgiliye özür mesajı

Sevgiliye Özür Mesajı! En etkili özür mesajı! 2021 Sevgiliye özür mesajı

Sevgililer Günü de yaklaşıyor. İşte sizlere Sevgilinizden özür dilemeniz için yazılmış harika bir mesaj :)

Var oluşun bana ne denli büyük bir hediye bilemezsin. Yani hani mesela proje ödevlerimize kapak hazırlarken özensiz görünmesin diye birkaç hoş detay katmak isteriz ya heh işte benim hayatım o proje ödeviyse sen ona güzellik katan o detaylarsın. Sen iyi ki varsın, iyi ki benimsin, iyi ki benimlesin. Seviyorum seni sevgilim.

Ah, canımın içi, düşünsene ; sen birini delicesine adeta çıldırmış, aklını kaybetmiş gibi seviyorsun ve o kişi de seni aynen o şekilde seviyor. Bu şahane bir olay sevgilim.

Söyler misin şimdi bana bu durumun cennetten farkı nedir? Varsa ki bir fark bana bunu kim anlatabilir? Velev ki anlattılar, ben bu farkı anlayabilir miyim? Sanmıyorum elzemim. Birini içinde hissetmek ve ya birini içinmiş gibi hissetmek...

Ah, çok başka çok. Varlığınla kutsandım sanki. Bu tıpkı kendi ellerimle kendi kalbimi sökmek gibiydi. Haz dolu ama bir o kadar da tuhaf. Nasıl tarif edilir seni sevmenin güzelliği inan bilmiyorum. Zaten bilsem de tasvir edemezdim ne yalan söyleyeyim. Günün her saati seni düşünmekteyim hatta öyle ki uyurken bile seni düşünüyorum.

Henüz anlam veremedim ben de. Rüyalarıma da konuk olman ne hoş sevgilim. Hayatımda iyi giden her şey sanki seninle alakalı. Sanki sen güzel olan her şeysin hatta belki de bir fazlası. Mesela güneş seninle doğuyor bana. Birinin birine güneş olması... " saye" gölge demek biliyor musun. Mesela ben bunu öğrendikten sonra

SENİN SAYENDE MUTLU OLMAK İSTİYORUM.

Ah öyle çok seviyorum ki seni... Böyle içimin de içinden, yüreğimin en kuytu yerinden en kalabalık  köşesine kadar . Ah çok farklısın çok. Gökyüzünden süzülen yılın  ilk kar tanesi kadar özelsin mesela. Güzelliklerin ilk habercisi... Varlığın için teşekkür ederim sevgilim. Seni üzdüğüm, kırdığım için de tekrardan çok ama çok özür dilerim.

İlgili Haberler