Ortalığı Sarsan İddia Ekrem İmamoğlu'nu Korumalar Dışarı Çıkarmaya Çalıştı

Ortalığı Sarsan İddia Ekrem İmamoğlu'nu Korumalar Dışarı Çıkarmaya Çalıştı

FOX TV Sunucusu İsmail Küçükkaya tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında gündemi sarsan bomba iddia. Kimler dışarı çıkarmak istedi? İmamoğlu ne dedi?

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Gerçek  Gündem haber sitesi eski milletvekili Melda Onur'un iddiasını haberleştirdi. Melda Onur'un iddiasına göre Ekrem İmamoğlu korumalar tarafından dışarı çıkarılmak istendi.

İmamoğlu'na gelen korumalar İmamoğlu'nun dua ettiği sırada çıkmasını istedi. İmamoğlu neden diye sorunca. Cumhurbaşkanı geliyor yanıtı verildi. Bunun üzerine İmamoğlu gelsin birlikte dua ederiz şeklinde yanıt verdi.

Bu iddiayı duyuran isim Melda Onur'un iddiasına göre İSMAİL KÜÇÜKKAYA anlatmış. FOX TV ekranında Sabahları Çalar Saat programını Sunan İsmail Küçükkaya'nın bu iddiası gündemi sarsacak türden..

Haberin ayrıntılarında şu ifadelere yer veriliyor...

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş'ın cenaze töreninde AKParti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın korumalarının İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dışarı çıkmasını istediği iddia ediliyor.. 

İddiayı paylaşan isim olan Eski CHP milletvekili Melda Onur sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda İsmail Küçükkaya'nın anlattığına göre, "Kadir Topbaş'ın cenazesinde Ekrem İmamoğlu Fatih'in de türbesi önünde dua ederken korumalar gelip çıkmasını istemiş, cumhurbaşkanı geliyor diye, o da çıkmamış gelsin birlikte dua edelim demiş" ifadeleriyle siyaset gündemini sarsan olayın ayrıntılarını aktardı. 

Konuyla ilgili şuana dek ne İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan ne de FOX TV Sunucusu İsmail Küçükkaya'dan bir yanıt yok. İki isimde bu iddiaya Yanıt verecek mi vermeyecek mi bilinmiyor

İlgili Haberler