Mustafa Sarıgül haciz şokuyla sarsıldı! Mal varlığına tedbir konuldu! Nedeni ise bakın ne?

Mustafa Sarıgül haciz şokuyla sarsıldı! Mal varlığına tedbir konuldu! Nedeni ise bakın ne?

Yeni Parti Kuran Mustafa Sarıgül'ün mal varlığına haciz şoku. Peki Sarıgül'e neden haciz geldi?

Siyasete geri dönen ve kurmuş olduğu Türkiye Değişim Partisiyle adından söz ettiren Mustafa Sarıgül bu kez borçlarıyla gündeme geldi.

Mustafa Sarıgül'ün mal varlığına haciz kondu. Nedeni ise bir çok haber sitesinde haberleştirildi. Peki Sarıgül'ün mal varlığına neden haciz gelmişti? İşte Flaş gelişmenin detayları

Ensonhaber sitesinde yer alan habere göre Siyasi hayatına yeni bir parti kurarak devam eden Mustafa Sarıgül, mallarına getirilen hacizle gündeme geldi. 

Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül'ün, İstanbul’un çeşitli yerlerinde akaryakıt istasyonlarına sahip olan Mustafa Turan’a yaklaşık 4 milyon 117 bin TL borçlu olduğu iddia edildi..

BORÇ ÖDENMEYİNCE NEYİ VAR NEYİ YOK HACİZ GELDİ


Borç sonrası Mustada Sarıgül'ün Ankara'nın Etimesgut ve Çankaya ilçeleriyle, İstanbul Şişli'de olmak üzere toplamda 6 eve haciz kararı ÇIKARILDI

 

ÖTE YANDAN BİRÇOK EV VE ARSA HAKKINDA DA HACİZ KARARI GELDİ


Evlerin yanı sıra Ankara Altındağ, İstanbul Büyükçekmece ve son olarak da Erzincan'ın İliç bölgesinde toplamda 23 arsa, haciz getirilen malların içerisinde yer aldığı belirtiliyor..

Öte yandan İcra kararı çıkarılan malların arasına AUDİ marka otomobil de olduğu belirtiliyor... Mustafa Sarıgül'ün bu işlem hakkında nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyor.

Kaynak : En Son Haber