Mehmet Metiner dost acı söyler misali AK PARTİ'yi bekleyen tehlikeyi açıkladı

Mehmet Metiner dost acı söyler misali AK PARTİ'yi bekleyen tehlikeyi açıkladı

Eski AK PARTİ Milletvekili Mehmet Metiner çarpıcı bir açıklama yaparak AK PARTİ'yi uyardı..

Mehmet Metiner belki de AK PARTİ'nin en renkli simalarından birisi. Yaptığı açıklamalar Mehmet Metiner'in her zaman gündem oluyor.

Bugün yine çok sayıda haber sitesinde Mehmet Metiner'in açıklamaları manşetlerdeydi. Haberciniz adlı internet haber sitesi de Mehmet Metiner'in açıklamalarını haberleştirdi. Yayınlanan Haberde Mehmet Metiner'in AK PARTİ'ye yönelik uyarılarına yer verildi. Mehmet Metiner yaptığı açıklamalarda çok dikkat çeken ifadeler kullanıyor. İşte AK PARTİ kulislerinde oldukça ses getirecek o açıklamaya ilişkin ayrıntılar ve detayları:

AK Parti'den en son 26. Dönem İstanbul milletvekilliği görevini yapan Mehmet Metiner şimdi Yeni Şafak Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapıyor. Beyaz TV ekranlarında ara ara boy gösteren Metiner, Millet İttifakı aleyhine açıklamalarda bulunurken Cumhur İttifakı'nı yüceltmeye devam ediyor. 

En son Beyaz TV'de Latif Şimşek'in programında Cem Küçük'ün sözlerine karşılık "Korkutma bizi" açıklaması yaptığı için gündem olan Metiner bu kez de sosyal medya hesabından AK Parti'ye göndermede bulundu ve yeni bir yol haritasının ihtiyaç olduğunun altını çizdi. 

Metiner, "Buraya kadar böyle geldi ama bundan sonra böyle gitmez" dedi ve daha sonra da "CHP halka rağmen halk için siyaset yaptığı için kaybetti. Millete efendilik tasladığı için gömüldüğü sandıktan bir daha çıkamadı. Milletle istişarenin yolu objektif anketlerden geçer. Soralım millete: Ne istiyor ve kimleri istiyor? Yeni yol haritası gerekli" uyarısında bulundu. 

Millet adına siyaset yapanlar iki şeye dikkat etmeli
Metiner, "Millet adına siyaset yapanlar iki şeye dikkat etmeli:
-Her daim milletle beraber olmalı ve dahi milletin hadimi olmalı.
-Milletin talepleri doğrultusunda ve milletin istediği kişilerle yol yürümeli.
Gayrısı millete rağmen siyaset olur ki akıbeti hüsran olur, biline!" diyerek alttan alta mesaj verdi. 

Kaynak: Haberciniz