Makyaj Ayarında BOTOKS ETKİLİ YÜZ MASKESİ (Kırışıkları azaltır)

Makyaj Ayarında BOTOKS ETKİLİ YÜZ MASKESİ (Kırışıkları azaltır)

Güzelliğine önem veren kadınlara makyaj kadar etkili bir maske önerisi - Cilde çok iyi gelen ve yılardır uygulanan bir doğal maske tarifi

BOTOKS ETKİLİ YÜZ MASKESİ (Kırışıkları azaltır)

Cilt bakımı, güzelliği tamamlayan en önemli faktörlerden birisidir. Yüzü gece uyumadan önce yıkamak ve ardından tonik ile temizlemek gerekir. Bu ve bunu gibi pek çok faktör cilt bakımı için önemlidir. Bu yazıda verilecek olan maske tarifi doğal ve etkili bir tariftir.

Malzemeler;

Salatalık

Zeytinyağı veya hindistan cevizi yağı

Biraz karabiber (cildi hassas olanlar eklememelidir.)

Bu üç malzeme temin edildikten sonra öncelikle salatalık yıkanır ve rendelenir. Rendelenen salatalığın suyu sıkılır ve bir kaba alınır. Daha sonra bu salatalığın içine bir çay kaşığı zeytinyağı veya hindistan cevizi yağı eklenir. Daha sonra bu karışım temizlenmiş olan cilde masaj yaparak uygulanır. Sonrasında derin kırışıklık gözlemlenen yerler seçilir ve bir peçete alınır. Peçeteye salatalık ve yağ karışımı eklenir. Ardından cildi hassas olmayanlar bu aşamada çok az, tanecikleri sayılacak kadar az, karabiber ekleyebilir. Ardından bu karışım peçeteye sürülür ve kırışıklık gözlenen yerlere peçete yerleştirilir. Sorasında 45 dakika kadar bu bölgede peçete bekletilir. Ardından yüz yıkanır ve sonuç harika olacaktır. Kesin olarak denenmesi tavsiye edilir. Tarifin içinde bulunan tüm malzemeler nem bakımından zengindir.

İlgili Haberler