Makedonya'daki Türkiye'li girişimcilere Çağrı

Makedonya'daki Türkiye'li girişimcilere Çağrı

Üsküp Haber kurucusu ve Sosyal Medya Uzmanı Sadık Şimşek yaptığı Açıklamada Makedonya'daki Türk yatırımcılara seslendi

Üsküp Haber kurucusu Sadık Şimşek Makedonya'daki Türk yatırımcılara seslenerek çalışmalarının daha fazla kişiye ulaşabilmesi için işbirliği teklifinde bulundu.

Makedonya'da hali hazırda bir çok irili ufaklı Türk şirketinin bulunduğunu belirten Şimşek bu şirketlerin Çalışmalarına Üsküp Haber'de yer vermek istediklerini ifade etti.

Yapmaları gereken tek şeyin İletişime geçmeleri olduğunu belirten Şimşek Haber olarak kendilerine yer verip tanıtmak isteriz. İleri dönemde ise işbirliği ve sponsorluk taleplerinede açık olduklarını belirtti.

Üsküp Haber'in hali hazırda Makedonya'dan 6 bine yakın Kendi resmi facebook sayfasının ise 214 bin takipçisi olduğunu belirten Sadık Şimşek elimizde bir sosyal medya gücü var ve bu gücü değerlendirmek istiyoruz yorumunda bulundu.

Öte yandan 530 bin takipçili ve 2011 yılında kurulan Türk dünyasının sayılı internet haber sitelerinden Ulusal Post'u da kendisinin yönettiğini belirten Şimşek geneli Türkiye ve Avrupa'dan takipçisi bulunan UlusalPost'da da dikkate değer yatırımların tanıtımı yapılacaktır açıklamasında bulundu.

Üsküp Haber'in yaklaşık 17 Aydır tamamen kendi imkanlarıyla ayakta durduğunun altını çizen Şimşek hiç bir kurum ve kuruluşun bu platform üzerinde ne bir desteği ne de bir katkısı yoktur diyerek ÜsküpHaber'in daha fazla büyümesi ve de buradaki Türk toplumun sesi olabilmesi için desteğe ihtiyacı olduğunu açıkladı.

Kuruluşunda sadece Üsküp Büyükelçisi Tülin Erkal Kara'nın manevi desteği ile harekete geçtiklerini belirten Sadık Şimşek ; Tülin hanım haricinde destekleyen hiç bir kimse olmamıştır. Medya alanında ise Değerli Radyocumuz Afece Muradi haricinde de destekleyen kimse olmadı. Biz bir girişim başlattık ve daha fazla geliştirmek istiyoruz. Buradaki toplumumuzun sesini elimizdeki sosyal medya gücünüde kullanarak daha fazla kişiye ulaştırmak istiyoruz. Birlikten kuvvet doğduğunu bilmemiz gerek. İnsanlar kendi içlerinde bir ve beraber olabilirlerse toplum kurtulur. Ama ayrılık gayrilik güdenler kendi içlerinde bir fayda sağlayamadıkları gibi toplum içerisinde de bir fayda sağlayamazlar. O nedenle şimdi birlikte olma vakti. ÜSKÜP HABER sadece bizim değil hepimiz için yola çıkmıştır. Bu yolda sağlam adımlarla yürüyebilmemiz için şimdi el ele olmamız yürümemiz gerekiyor diyerek ; İşbirliği içerisinde olmak isteyenlerin kendisine ulaşmasını talep etti:

Sadık Şimşek : İnstagram : www.instagram.com/gidilesinet

Sadık Şimşek : Facebook : www.facebook.com/sadiksimsekresmisayfa