Makedonya'da yatırım fırsatları neler

Makedonya'da yatırım fırsatları neler

Makedonya'da yatırım fırsatlarıyla ilgili öncelikli alanları Armoni Medja Doo yetkilisi Sadık Şimşek paylaştı.

Makedonya'da faaliyet yürüten Armoni Medja Doo danışmanlık yetkilisi Sadık Şimşek Makedonya'daki öncelikli yatırım alanları hakkında bilgiler verdi.

Makedonya'nın bölgesi itibariyle 630 Milyonluk dev bir Avrupa pazarına hitap ettiğinin altını çizen Sadık Şimşek şu bilgileri paylaştı:

Makedonya'da yatırımda öncelikli Alanlar

Konut İnşaatları

Altyapı Yatırımları

Hidroelektrik santralleri

Sigortacılık

Finans

Tekstil yatırımları

Bankacılık

Tarım faaliyetleri

Bu alanların dışında konuyu açmak gerekirse ülkede özellikle yaş sebze ürünleri üretiminde Türk firmaları başarılı sonuçlar elde edebilirler. Makedonya'daki tarım arazileri oldukça değerli olup ülke tarafından yatırımcılara çok uygun rakamlara kiraya verilmektedir.

Ülkede üretilecek olan Domates,Biber,Salatalık vb gibi ürünler gerek ülke içerisinde gerekse çevre ülkelere pazarlanacak bir potansiyele sahiptir.

Tavuk çiftliği,Süt ürünlerine yönelik tesisler,Madencilik,Mobilya sanayii,Tekstil gibi sektörler başlıca yatırım alanları olarak sıralanabilir.

Ülkede şirket kuruluşu ve Oturma izni gibi konularla ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler 0544 373 0850 whatsapp iletişim hattımdan benimle iletişime geçebilirler. Ülkedeki vergi durumu. Yatırımcıya sağlanan teşvikler ve daha bir çok konudaki geniş bilgilerimi sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.

Makedonya bugün konumu itibariyle Özellikle Türk firmaları açısından cazibe merkezi olan bir ülkedir. Makedonya'da hali hazırda 300'e yakın Türkiye kökenli işletme sahibi bulunduğu bilinmektedir.

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için Armoni Medja Doo  : Sadık Şimşek Whatsapp : 0544 373 08 50

İnstagram : www.instagram.com/gidilesinet