Makedonya'da Şirket kurmak istiyorsanız işte tüm bilgiler

Makedonya'da Şirket kurmak istiyorsanız işte tüm bilgiler

Türkiye'nin güçlü ilişkiler yürüttüğü Makedonya Türk yatırımcılarının adresi oldu. Peki Makedonya'da şirket kurmak için öncelikle ne gerekli?

Makedonya Türk yatırımcılar tarafından ilgi çeken bir ülke. Teşvikler ve kurumlar vergisi oranının düşük olması Makedonya'yı cazip kılan en önemli etkenlerin başında geliyor.

AB'ye her an girecek ülkeler arasında olması nedeniylede bir çok yatırımcı Makedonya'ya akın ediyor. Türkiye'den dev bir kaç holdingin yatırımlarının olduğu Makedonya küçük ölçekli işletmecilerin de hızla adresi olmaya yolunda ilerliyor.

Özellikle işini internet üzerinden yürütenlerin,inşaat alanında faaliyet gösterenlerin,tarım ve hayvancılıkla uğraşanların aynı zamanda da gıda ve de tekstil ürünleri alanında faaliyet gösteren bir çok firma Makedonya'yı da yatırım amaçlı kullanmaya başladı.

5000 Euro gibi bir sermaye ile şirketin kurulduğu ve kolaylıkla oturma izninin alındığı Makedonya Avrupa'ya açılan bir kapı olma özelliğinide taşıyor

Çevresindeki Balkan ülkeleriylede sıkı ilişkileri bulunan Makedonya belki de yatırım için en doğru adres.

Armoni Medja Doo Makedonya'da şirket kurmak isteyenlere danışmanlık hizmeti veriyor ve şirket kuruluşunda öncülük ederek Kısa sürede kurulum işlemini gerçekleştirerek öncesi ve sonrasında da destek veriyor.

Oturma İzni konusunda da yardımcı olan Armoni Medja Doo Türkçe bilen avukatıylada Şirket kuruluş işlemleri ve diğer her türlü konuda sizlere yardımcı olmak için hazır.

Armoni Medja Yetkilisi Sadık Şimşek'e Ulaşmak için 05443730850 Whatsapp üzerinden ulaşabilir detaylı bilgileri alabilirsiniz. İnstagram : www.instagram.com/gidilesinet ( Sadık Şimşek )