Makedonya'da iş kurma süreci

Makedonya'da iş kurma süreci

Hemen hemen herkes merak etmeye başladı AB yolunda hızla ilerleyen Makedonya'yı

2,5 Milyon nufuslu Makedonya'da şaka değil 300'e yakın Türk şirketi faaliyet yürütüyor. Makedonya bölgesi itibariyle 630 milyonluk pazarı olan bir ülke. Armoni Medya Danışmanlık Makedonya'da bölgenin nabzını tutmaya devam ediyor.

Makedonya'da şirket kuruluşu ve oturma izni gibi konularda faaliyet yürüten Armoni Medya Üsküp'te Adeta Makedonya'ya gelenlerin güvenebileceği bir liman olarak karşımıza çıkıyor.

Bünyesinde Üsküp Haber ve Ulusal Post gibi yayın kuruluşlarınında yayıncılığını üstlenen Armoni Medya Türk yatırımcının adeta rehber olarak başvurabileceği şirket.

Makedonya'da iş kurma süreciyle ilgili bilgiler veren şirket yöneticisi Sadık Şimşek değerlendirmesini bilene Makedonya'da fırsatlar çok diyor.

Makedonya'da en çok tekstil,gıda ürünleri,tarım,inşaat ve hayvancılık gibi konuların yatırıma uygun olduğunu belirten Şimşek işini internet üzerinden yürütenler içinde çok cazip fırsatlar ülkede mevcut diyor. Ülkenin gelişime açık bir ülke olduğunun altını Çizen Şimşek şuan olan fırsatlar ülkenin Avrupa Birliğine Tam üye olmasıyla birlikte olmayacak.

Bunlardan en önemlisi şuanda Türkiye'den vizesiz seyahat hakkı. Ülke AB'ye girmesi durumunda bu olmayacak. Ülkede yatırım yapmak için 5000 Euro sermayeli bir şirket kurmak yeterli iken AB'ye girmesi durumunda bu avantaj ortadan kalkabilir yanıtını veriyor.

Makedonya'da şimdiden yerini alan kazanır diyen Sadık Şimşek ayrıca Makedonya'nın bölgedeki en güvenilir ülkelerden sadece birisi olduğunun altını çiziyor.

Ülkede 200 bine yakın Türk yaşadığını ifade eden Şimşek Yatırım fırsatları ve bilgi için kendisine 7 / 24 whatsapp iletişim hattı 0544 373 08 50 üzerinden Makedonya'da şirket kuruluşu ile ilgilenenlerin ulaşabileceğini söylüyor. Makedonya'da yatırım fırsatları ve şirket kuruluş işlemlerini Türkçe bilen Avukatı tarafından gerçekleştirdiklerini belirten Şimşek Makedonya'ya yatırıma geleceklerin danışmanlık şirketi ve Avukatı seçerken oldukça dikkatli olması gerektiğini dile getiriyor.

Son zamanlarda Türk vatandaşlarının bir çok problem yaşadığını belirten işlemleri tamamen şeffaf bir şekilde yürütüyoruz.

Ofisimiz Üsküp'te. Ve Üsküp'te yaşıyoruz. O nedenle yüz yüze bakacağız. Ama bazıları bu güveni boşa çıkararak soydaşlarımızı ne yazık ki zor durumda bırakıyorlar. Biz onlardan olmayan sayılı kişilerdeniz. O nedenle güven her şeyden önemlidir yanıtını veriyor.

Sadık Şimşek'e ulaşmak için whatsapp 0544 373 08 50

İnstagram ise : www.instagram.com/gidilesinet