Makedonya vatandaşlık başvurusu için Avukat

Makedonya vatandaşlık başvurusu için Avukat

Makedonya Vatandaşlık başvurusuyla ilgili Armoni Medja Doo yetkilisi Sadık Şimşek bilgiler verdi.

Makedonya'da şirket kuruluşu ve oturma izni gibi konularda Türk avukatıyla hizmet veren Armoni Medja Doo yetkilisi Sadık Şimşek Makedonya vatandaşlığı konusunda bilgiler verdi.

Makedonya vatandaşlığına çok sayıda başvurular yapıldığını ve bir çoğunun olumsuz sonuçlandığını ifade eden Sadık Şimşek bir takım çıkar çetelerine karşı vatandaşları uyardı.

Bazı kişi veya avukatların vatandaşlık vaadiyle insanları kandırarak adınıza başvuru açalım araştıralım ardından size olumlu olumsuz dönüş yapacağız diyerekten başvuru sahiplerini kandırmaya yönelik tutum içerisinde olabileceklerini ifade etti.

Son günlerde kendisine de bir çok soru sorulduğunu ve kendisinin elinden geldiğince hukuki olarak neler yapılabileceğini şirketlerinin avukatlarıyla anlattığını ifade eden Şimşek açık ve net söylemek gerekirse Ülkeden giderken kayıtlarını sildirenlerin pek bir şansı hatta hiç şansı yok.

O nedenle E devlet kütüklerine bakarak kimse çıkar çetelerinin oyununa gelmesin uyarısında bulundu.

Ayrıntılı bilgi ve danışmanlık için Sadık Şimşek'e Whatsapp 0544 373 08 50 üzerinden veya instagram üzerinden ulaşabilirsiniz www.instagram.com/gidilesinet