1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Makedonya vatandaşlığı başvurusu için ne gerekli?
Makedonya vatandaşlığı başvurusu için ne gerekli?

Makedonya vatandaşlığı başvurusu için ne gerekli?

Makedonya Vatandaşlık Başvurusu, Makedonya Vatandaşlık Veriyor mu?, Makedonya'Da da Yaşamak ve Vatandaşlık Başvurusu için Gerekli Evraklar.

A+A-

Makedonya'da da yaşamak ve Makedonya vatandaşı olmak için ilk süreç Makedonya'da oturum izni almaktan geçiyor.  Makedonya'da oturum ve çalışma izni almak son derece kolay bir süreç.

Makedonya'da oturum ve çalışma izni almak için en kolay yol Makedonya'da şirket kurmak. Makedonya'da şirket 4 günde kurulabiliyor ve şirket kurulumu sonrası oturum iznine müracaat ediyorsunuz. Oturum izinlerini her yıl yeniletiyor ve 5 yıl sonra Makedonya'da daimi oturum yani kalıcı oturum iznine hak kazanıyorsunuz.

Yunanistan ile isim sorununuda çözen Makedonya'nın kısa bir süre içerisinde Avrupa Birliğine girmesi bekleniyor.

Makedonya vatandaşlığı nasıl alınır ve gerekenler nelerdir ? Ayrıntılı bilgi ve daha fazlası için Makedonya'dafaaliyet yürüten www.armonimedya.com yetkilisi Sadık Şimşek'e whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz

Whatsapp +905443730850 - instagram : www.instagram.com/gidilesinet

Önceki ve Sonraki Haberler