Makedonya Türkçe Avukatlık Bürosu : Makedonya'da Türk Avukat

Makedonya Türkçe Avukatlık Bürosu : Makedonya'da Türk Avukat

Makedonya'da Türkçe Avukatlık Hizmeti ve Danışmanlık üzerine bilgiler:

Armoni Medja Doo Danışmanlık Şirketi Makedonya'da Şirket kuruluşu ve İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku üzerine faaliyet göstermektedir.

Çalışma izni ve Oturma izni gibi konularda yardımcı olan Armoni Medja Doo aynı zamanda da Türkçe Avukatlık hizmeti veren bir şirkettir.

İletişim için : Whatsapp : 0544 373 08 50

İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku - müvekkillerin insan kaynakları birimi ile çalışanların istihdam anının başlamasından son ana kadar her türlü konuda danışmanlık ve dava takip hizmeti verilmektedir. Şirketlerin çalışanları ile aralarında akdedilecek olan tüm sözleşmelerle ilgili düzenlemeler ve müvekkillerin taleplerine bağlı olarak yeni sözleşme hazırlanması konusunda yardımcı olunmaktadır. İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku alanında her türlü değişiklik ve gelişim karşısında müvekkillerin doğrudan bilgilendirilmesi de hizmetler arasında yer almaktadır.

Ticaret Hukuku - Şirket ve şube kuruluş hizmetleri, şirket kapatma, bölünme ve birleşme işlemleri, şirket satın almaları, ulusal ve uluslar arası şirketlerin kuruluş işlemleri, sermaye, lisans anlaşmaları ve ticari akitler ile kamu ve özel hisse arzı, devir, tasfiye, günlük işlemlerde temsil gibi şirketlerin karşılaşabilecekleri tüm ticari durumlar, şirketlerin ticari faaliyetlerini göstermeleri aşamasında karşılaşabilecekleri tüm durumlarla ilgili her türlü danışmanlık ve davaların takibi.