Makedonya Şirket Kuruluşu nasıl gerçekleşiyor

Makedonya Şirket Kuruluşu nasıl gerçekleşiyor

Avrupa kıtasında yer alan ve Avrupa'nın en ucuz ülkeleri arasında yer alan Makedonya yatırımcı cennetine döndü.

Yunanistan ile olan isim sorununu çözen ve Nato'dan üyelik daveti alan Makedonya Avrupa birliğine girmesine kesin gözüyle bakılan ülkeler listesinde.

Başta Almanya Başbakanı Merkel olmak üzere bir çok Avrupa ülkesinin lideri tarafından desteklenen Makedonya adeta Türk yatırımcılarının merkezi haline geldi. Türkiye'den Koç,Cevahir,Limak gibi dev şirketlerin yanı sıra 300'ü aşkın Türk iş adamıda Makedonya'da faaliyet yürütüyor.

Bunlardan birisi olan Armoni Medja Danışmanlık Şirketi yetkilisi Sadık Şimşek Makedonya'daki yatırım fırsatlarını çektiği videolar ve yazdığı yazılarla takipçileriyle paylaşıyor. Makedonya'nın fırsatlar ülkesi olduğunu dile getiren Şimşek Bölgesi itibariyle Makedonya'nın 600 Milyon nufuslu Bir Avrupa pazarına hitap ettiğinin altını çiziyor.

Makedonya'da kurumlar vergisinin sadece yüzde10 olduğunu ifade eden Şimşek bu oran Avrupa'daki en düşük oran olarak karşımıza çıkıyor. Gümrük vergisi muafiyeti ve yatırımcıdan 10 yıl vergi almamak gibi teşviklerinde bulunduğunu ifade eden Sadık Şimşek Makedonya'da oturma izni için sadece 5000 Euro ( Beş bin euro ) yani Yaklaşık 30 bin TL'lik yatırım yapmak yeterli diyor.

Ülkenin Tarım,Tekstil,Gıda,İnşaat ve İşini İnternet üzerinden yapan girişimciler için bir fırsat ülkesi olduğunu belirten Sadık Şimşek Ayrıntılı bilgi ve daha fazla detaylar için whatsapp iletişim hattı 0544 373 08 50 sürekli aktif olduğunu belirterek ilgilenen arkadaşlar çekinmeden yazabilirler. Makedonya hakkındaki geniş bilgileri ve yatırım fırsatlarını kendilerine olabildiğinde açıklayıcı bir şekilde açıklayacağım yanıtını veriyor. Sadık Şimşek'in İnstagram hesabı ise www.instagram.com/gidilesinet Makedonya'da yaşam hakkında da bilgiler veren Sadık Şimşek - Makedonya'da iki Türk siyasi partisinin iktidar ortağı olduğunu ve Ülkede Türkler'in ana dilde eğitim hakkının bulunduğunu belirtiyor.

Ülkede yaklaşık 150 bin Türk nufusunun olduğu biliniyor. Makedonya'nın başkenti Üsküp Türk şirketlerinin merkezi konumunda yer alırken bölgenin en ucuz başkentleri arasında yer alıyor.

Sadık Şimşek - whatsapp iletişim hattı : 0544 373 08 50

İnstagram : www.instagram.com/gidilesinet