Kılıçdaroğlu kadınlara yönelik son vaadiyle yeri yerinden oynattı! Herkes şaşkına uğradı

Kılıçdaroğlu kadınlara yönelik son vaadiyle yeri yerinden oynattı! Herkes şaşkına uğradı

Girdiği hemen hemen her seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu iktidar olmaları durumunda neler yapacağını açıkladı. Okuyanlar şaşkına döndü

CHP liderinden seçimleri kazanmaları durumunda bomba vaatler! Kadınları sevindiren Müjdesi ne oldu? Vatandaşların  özellikle AK PARTİ seçmenlerinin yanıtı ne oldu? İşte ayrıntılar

Siyaset gündeminden erken seçim düşmezken partilerin ve liderlerin vaatleri de peş peşe gelmeye başladı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ilginç bir seçim vaadinde bulundu. İzleyenler ve okuyanlar iktidar olamayacağını bildiği için haliyle boş boş vaatlerde bulunması normaldir yorumunda bulundular.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, video konferansla gerçekleştirilen toplantıda ev kadınlarıyla görüntülü ve sesli bir toplantı gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu bu toplantıda,  farklı illerden 72 ev kadınının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

En büyük sıkıntıyı ev kadınlarının çektiğini açıklayan CHP Lideri ev hanımlarının sosyal haklarının olması gerektiğini ifade etti.. 

VAATLERİ PEŞ PEŞE SIRALADI

Ev kadınlarına maaş bağlatacağı yönünde vaatlerde bulanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından bazı satır başları şu şekilde oldu... 

AİLE SİGORTASINI HAYATA GEÇİRECEK


"Bizim en büyük arzumuz bu. Biz Aile Destekleri Sigortası diye bir sigorta dalını hayata geçirmeye çalışıyoruz. Aile Destekleri Sigortası’nın temel hedefi şu; geliri olmayan veya geliri belirli bir rakamın altında olan ailelere doğrudan doğruya devletin destek vermesidir.

PARA KİMİMN HESABINA YATACAK?


Aile Destekleri Sigortası olsaydı bu dramların hiçbirisi olmazdı. Çünkü nasıl işsiz kalan kişi işsizlik sigortasından yararlanıyorsa, gelirin belli bir rakamın altına düşmesi ve ailenin hiç gelirinin olmaması halinde Aile Destekleri Sigortası’ndan asgari bir gelir, üstelik evdeki kadının banka hesabına yatacak. Hiç kimsenin haberi olmayacak. Kadın gidecek bankadan parasını çekecek. Çoluk çocuğunun rızkını sağlayacak."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamaları kısa sürede gündeme otururken 9 seçim kaybetmiş birisinin gerçekleşmeyecek vaatlerde bulunması normaldir diyen vatandaşlar kazansa da bu vaadini unutur derken bazı vatandaşlar da kendisi bile aday olmuyor olamıyor haliyle bunu nasıl gerçekleştirecek o bile bilmiyor diyerek tepki gösterdiler.

CHP liderinin vaatleri akıllara Cem Uzan'ın vaatlerini hatırlattı diyenler de vardı...