İngiltere'nin Makedonya Büyükelçisi Rachel Galloway'dan İvanov ve Zaev görüşmesi

İngiltere'nin Makedonya Büyükelçisi Rachel Galloway'dan İvanov ve Zaev görüşmesi

Göreve yeni atandığı günden itibaren çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İngiltere'nin Makedonya ( Üsküp ) Büyükelçisi Rachel Galloway'dan önemli görüşmeler

Erdoğan Kan - Üsküphaber.com- Özel Haber - Makedonya’nın İngiltere Büyükelçisi Rachel Galloway ve Makedon katılımcılardan oluşan heyetle birlikte görevine yeni atanan Batı Balkan Zirvesi Koordinatörü Andrew Page’e sıcak bir karşılama etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik son derece samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşirken Andrew Page ve Büyükelçi Rachel Galloway'nın uyum içerisindeki çalışmaları oldukça ilgi çekti.


Geçtiğimiz iki gün süresince diplomatik ziyaretlerde bulunan İngiltere'nin Makedonya Büyükelçisi Galloway ve yeni Batı Balkanlar Müdürü Andrew Page öncelikle Makedonya Cumhurbaşkanı G. İvanov ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin son derece samimi bir ortamda gerçekleştiği ifade edilirken görüşmeye ilişkin fotoğraflarda paylaşıldı.

Ziyaretlerine aralıksız devam eden İngiltere'nin Makedonya Büyükelçisi Galloway ve Batı Balkanlar Müdürü Page Makedonya Başbakanı Zoran Zaev ile birlikte görüşerek Önemli temaslarda bulundular.

Hem Cumhurbaşkanı İvanov hemde Başbakan Zoran Zaev ile görüşen Büyükelçi Galloway ile Batı Balkanlar Müdürü Andrew Page çalışmaları hakkında iki lidere bilgi verdiler.