İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Diyarbakır'daki patlamanın nedenine açıklama geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Diyarbakır'daki patlamanın nedenine açıklama geldi

Diyarbakır korkutan bir patlama sesiyle sarsıldı. Konuyla ilgili olarak Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.

Türkiye'de ajanslar son dakika olarak bir haber servis etti. haber Diyarbakır'da gerçekleşen patlama sesiyle ilgiliydi.

Diyarbakır'da da büyük panik yaratan patlama sesine ilişkin açıklama ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu herhangi bir can ve mal kaybının olmadığına dair yürekleri ferahlatan açıklamasını yaptı.

Bakan Soylu'nun paylaşımı sonrası çok sayıda haber sitesi de o mesajı haberleştirdi. 

300286-595x365-001.jpg

Üsküp Haber Editörlerinin takip ettiği gelişmeye göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti:

Diyarbakır’da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı teşebbüsünde bulunulmuş, maket uçaklar etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zaiyat yoktur.

NE OLMUŞTU?

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre: Diyarbakır'da saat 00:52 itibariyle 2. bir patlamanın daha meydana geldiği bildirildi. Sosyal medya kullanıcıları patlamanın ardından silah ve çatışma sesleri duyduklarını da dile getirdiler..

Herkesin merak ettiği bu patlama sesleriyle ilgili içişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklama yapması ise herkesin merakını gidermiş oldu.

İçişleri Bakanı Soylu tarafından yapılan bu açıklamanın ardından sosyal medya kullanıcıları Soylu'nun açıklamasını paylaşmaya başladılar.