Erdoğan'dan Muhalefeti Çılgına Çevirecek benzetme! Sözleri muhalefeti fena zıplatacak

Erdoğan'dan Muhalefeti Çılgına Çevirecek benzetme! Sözleri muhalefeti fena zıplatacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muhalefete şok eden sözler! Erdoğan bakın neler söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefeti sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan'ın açıklamalarında hedef aldığı muhalefete yönelik yapmış olduğu Takoz benzetmesi ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Erdoğan peki bu açıklamaları nerede yapmıştı?

İşte bomba etkisi yaratan açıklamaların detayları..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Soma ilçesinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Toplu Açılış Törenine internet üzerinden video konferans yöntemiyle bağlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışını canlı bağlantıyla yaptığı törende önemli değerlendirmelerde bulundu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu açılış töreninde yapmış olduğu açıklamada : Türkiye'nin hayallerine ulaşması için gece-gündüz çalışıldığını belirterek, pek çok engelin üstesinden gelindiğini açıkladı.. 

"80 SENEDİR TÜRKİYE'NİN BAŞINA MUSALLAT OLAN TAKOZ MUHALEFETLE MÜCADELE ETTİK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasının devamında "Cumhuriyet mitinglerinden, Gezi olaylarına, 15 Temmuz darbe teşebbüsüne kadar envai çeşit saldırıya uğradık" diyerek  CHP'ye sert göndermelerde bulundu.

"80 senedir Türkiye'nin başına musallat olan takoz muhalefet ile mücadele ettik" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkeye kazandırılan eserlerin muhalefet tarafından küçümsendiğini belirtti.

Erdoğan'ın Takoz benzetmesi bir anda gündeme otururken Muhalefetin nasıl bir yanıt vereceği ise şimdiden merak konusu oldu..

Kaynak : Sosyal Medya - Cumhurbaşkanlığı İnternet Sitesi